perjantai 29. heinäkuuta 2016

Norjassa

 

Tässä on heinäkuun aikana vietetty lomia, ja pyörähdetty Norjankin puolella koirain kanssa! Ensimmäinen pidempi reissu kun on piskit mukana, ja oikein hyvin meni, vaikka Vea onnistuikin hajottamaan anturansa Kuusamossa ja Omalle tuli silmätulehdus. Ykä jäi mökille hoitoon, koska sen terveys on ollut taas vähän kyseenalaista, ja siellä se pärjäsi oikein hyvin. Oli kuulemma "todella viisas" ei haukkunutkaan kuin kahdesti, ja otti kaikki vieraat iloisesti vastaan.

 
Treenattu ollaan, tai ainakin pörrätty mukana Vean treeneissä. Omatoimitreeneissä olen ottanut muitakin tekemään jotain kentälle, Nika teki viimeksi rallyn kaikkia täyskäännöksiä juosten superhienosti ja Oma puuhasi mm. merkinkiertoa. Yrjänäkin on käynyt pari kertaa ihan kentällä asti tekemässä jotain puolivillaisia temppuja. Oli se siitäkin ihan into piukeana ja kuolasi kuplia kun oli niin nastaa. Hölmö.

Ykän paras päivä: sai olla mukana taskumonsterimetsästyksessä keskustassa, istua kaupan edessä (Hyvin Tärkeää puuhaa) ja kantaa kaupasta ostettua suklaalevyä (Vielä Tärkeämpää). Voi että pieni koira voi ilahtua paljon siitä, että saa olla kodin pikku apulainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti