maanantai 1. kesäkuuta 2009

Missä omistaja siinä koirakin

Yrjänä palasi myöhään sunnuntai-iltana mökiltä, istui komeasti pakun etupenkillä kun taksi kurvasi pihaan. Kuulemma olen tehnyt hyvää työtä tuon koulutuksessa, kun uskoi hyvin käskyjä ja oli muutenkin tosi hyvätapainen. Huh.
Täällä on ollut läkähdyttävän kuuma koko viikonlopun, joten vaikka lauantaina ja sunnuntaina olikin todella kummallista herätä ilman lenkillelähtöä, olen todella onnellinen, että Yksä sai kirmailla ulkona ja uida pahimman helteen yli. Lähti kuulemma myös uimaan soutuveneen perään ja ui niin pitkälle, että lopulta äidin oli pakko kääntyä ja ottaa eläin mukaan. Isäpuolen soutelureissuista ei välittänyt mitään.

Mökillä kuoppia kaivellessa sattui tosin jokin haveri, josta seurauksena on haljennut antura vasemmassa etujalassa. Verta tuli ja nyt äijä linkuttaa aika pahasti. Siispä tänään mentiinkin lenkin sijaan pihalle etsimään nappuloita ruohikosta ja syömään keppejä. Muutoinkin aloitellaan viikko rauhallisesti sekä helteen että jalanparantelun merkeissä. Huomenna alkaisi tokon intensiivikurssi, saa nähdä, miten sen kanssa käy. Voisihan sinne tietysti mennä tekemään kaukoja, kapulanpitoa ja askelsiirtymisiä, jos ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti