sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Toinen möllitokokoe

Toinen koe meni jo paremmin, vaikka satoikin. Hollantilaistahan ei huono sää haittaa. Väliajoilla Yrjänä ei ollut ihan niin kierroksilla ja oli ajoittain jopa hiljaakin. Kokeen jälkeen oleskeltiin kentän vieressä odottamassa papereita, ja silloin jätkä alkoi olla jo todella hienosti. Hirveästi oli kiinnostavia hajuja.
Patukalla riehutin pari kertaa ihan vain sitä vahvistaakseni, että minun kanssani voi leikkiä vaikka paikalla olisikin muita. Ja mallikkaasti leikkikin, murisi oikein ja repi kunnolla.

Luoksepäästävyys 9, nousi seisomaan.
Paikallamakuu 0. Oli levoton, koska parinkymmenen metrin päässä tehtiin voittajaluokan luoksetuloja. Meni ensimmäisellä käskyllä maahan, mutta sinkosi lähes samantien tiehensä. Sai mukaansa vieressä olleen dobberin ja toisen koiran kauempaa, ja hetki meni koiria kootessa. Paikallamakuu lähtee nyt kyllä tehotreeniin, eli panostetaan siihen, että maassa pysytään vaikka vierestä juoksisi strutsilauma.
Seuraaminen kytkettynä 9½, vähän vilkuili ympärilleen. Liikkeenohjaaja pyysi viereisen kentän koirakot meidän ajaksi pois, koska ne olivat Ykälle vähän turhan suuri häiriö.
Seuraaminen taluttimetta 9.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8, teki pari pientä, iloista holskuympyrää ennen kuin tuli ennen liikkeen alkua sivulle. Hidastin myös käskyä painottaakseni, ja menikin tosi hyvin maahan.
Luoksetulo 8, törmäsi, meni vähän vinoon.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0. Meni maahan, vaikka sanoin käskyn iloisesti. Jäi kyllä seisomaan, muttei pysynyt. Olisi pitänyt hidastaa ja varmistaa. Tässä toinen liike, joka menee tehoharjoitteluun.
Estehyppy 9, yritti varastaa esteelle. Muuten ok.
Kokonaisvaikutus 9.

Kokonaispistemäärä 131

Nyt jos samaa tahtia parannetaan pisteitä, tulisi seuraavassa kokeessa jo ykköstulos. Yhtä kaikki, treeniä treeniä.

2 kommenttia:

 1. Upeeta!
  Onnea hienoista suorituksista!

  T. Anne ja Romeo

  VastaaPoista
 2. Katsos vaan, pitkäkarvanuorukainen! Suurkiitokset kehuista, täältä me noustaan. Täytyykin laittaa teidänkin bloginne tuohon linkkilistaan.
  Mukavaa, että eksyitte tänne!

  VastaaPoista