keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Kotijäneksiä ja muuta mukavaa

Eilisillan vietimme Kannelmäessä pullanleivonnan merkeissä. Olohuoneessa oli kani häkissä, ja sehän se vasta mielenkiintoista olikin. Yrjänä nuuhki kyllä suurimman osan ajasta ihan nätisti, kunnes kani teki äkkiliikkeen ja Ykälle tuli kiire. Siinä vain oli välissä joku tosi tyhmä häkki, Ykä olisi paljon mieluummin telminyt Elviksen kanssa vapaana.

Ihmislenkkikaverin kanssa lenkkeily oli taas pitkästä aikaa melko jännittävä seikkailu, joka ehdottomasti vaatii lisätreeniä.

Sen sijaan ohitukset ovat menneet jopa hyvin viime päivinä. Tänään piti vähän mölistä jollekin pitille, joka kylläkin piti vieläkin kamalampaa ääntä, mutta monet monituiset muut menivät vähän kauempaa kiertäessä hienosti. Kävimme siis kolmen tunnin lenkillä, jonka aikana mm. pyöräiltiin, juostiin pellolla, heiteltiin tennispalloa, otettiin tottista hautausmaan parkkipaikalla (nouto, ruutu, seuruutus) ja ohiteltiin oikein urakalla täpötäyttä koirapuistoa. Loppuvaiheessa pääsimme puistonkin ohi melkein kunnialla ja ääneti, vaikka alkuun koiralla olivat kierrokset kaakossa.

Nyt koira rouskuttaa iloisena naudanluuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti