tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevät

Viime viikollakin tottisteltiin, siitä muistona mm. se että Ykä oli vähän vaisu ja sitä jänskätti. Asia parani pallonheittelyllä ja treenailulla nopsasti. Sunnuntaina riehuttiin agihallissa ja agihallin pihalla Laeka-huskyn (ihana nainen!), Luna-bullin ja Merlin-manssin kanssa. Viikonloppuna muuten lenkkeiltiin paljon hienossa kevätsäässä ja syötiin pajunkissoja. Odottelen pyöräkelejä että voin alkaa treenata Ykää AD-kisoja varte.

Tänään vika tottiskerta, työt jatkuvat parin viikon päästä normitokoilun merkeissä. Heti alkuun henkilöryhmä pk-tyyliin, herättelin ensin Ykää pallolla ja hauva oli tosi hyvässä vireessä! Ruutuun lähetys (pallo ruudussa) nopsa ja suora, vapautus heti pallolle. Seuruutukset ja liikkeestä jätöt kivoja, samoin noudot kilon puukapulalla sekä toko- että pk-malliin. Tunnareiden kanssa vähän arpomista, otettiin mukaan namialusta jotta koiran nenä vähän avautuisi ja se malttaisi haistella kunnolla. Kaukot ok viiden metrin matkalta. Piilopaikkamakuu 4min ok.

Lopuksi luoksetulon pysäytyksiä jotka toimivatkin yllättävän hyvin! Laukausten ajaksi Ykä meni autoon, ja koska sai siellä olla jonkin aikaa laukausten jälkeenkin, oli ihan normaali myöhemmin. Loppupöllöilyssä onnistuin mäjäyttämään Ykää pallolla silmään, josta seurasi myöhemmin melko ikävän näköistä turvotusta. Onneksi silmä alkoi rauhoittua huuhtelun jälkeen. Pönttö koira vain vinkaisi ja jatkoi sitten pallon kanssa riekkumista normaaliin malliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti