sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Painia ja rehaamista


Perjantaina treffailtiin Saimi-labbista pelkän Ykän voimin, nimenomaan tarkoituksena saada Ykälle painikaveria. Tuolla kun on tapana tutustua uusiin koiriin rynnimällä päin ja huutamalla, niin ei sillä montaa kamua saa - varsinkaan jos on koko lauma menossa mukana. Kierreltiin siis peltoa ympäri, Saimia vähän jänskätti äänekäs Ykä mutta hyvin se sieti. Jos meni liian railakkaaksi niin kielsin, ja Ykä lähti juoksentelemaan itsekseen kauemmas. Puolentoista kiekan jälkeen alkoi näkyä ensimmäisiä painin merkkejä, ja sitten toisen ja kolmannen kiekan aikana kaksikko saikin ihan hiljaisiakin painiskeluja aikaiseksi! Pian tämän jälkeen Ykä tajusi Saimin olevan Nainen ja että tällä on Pylly, mutta ei se ollut turhan röyhkeä ja Saimi piti puolensa hyvin. Ainakaan ei enää tarvinnut haukkua.

Tällaisia rehvejä pitää pitää toistekin! Kivaa kun Ykäkin pääsi kunnolla leikkimään. Tänään se oli tosi iloinen kun sai pitkästä aikaa kantaa tavaran kaupasta kotiin.

Söpöli

Eilen käytiin kävelemässä pitkä lenkki koska sää oli niin ihana, mutta tässä merkinnässä on kasa tämänpäiväisiä kuvia jättömaalta. Aurinko paistoi ja koko lauma oli hyvällä päällä. Lisää löytyy täältä. Sieltä löytyy myös settiä Vean retkestä Helsingin keskustaan.


 Tähän merkintään verrattavissa oleva kasvukuva

 Ykä on kyllä mielenkiintoisen muotoinen koiraksi...

 Ylväs!
Vatipäät

 
Kielsin juuri Ykää jahtaamasta pentua, joten Ykä näyttää tässä lähinnä hakatulta hylkeeltä.

Piruetti

 
No voi sitä pikkusiskoa vähän kuonotellakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti