perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisvaljakko


Tänään pääsiäisloman kunniaksi vetotreenit isolla porukalla Tuusulanjärven jäällä! Mukana Laeka-husky, Luna-bulli, Merlin-manssi, Aku-seropi sekä meidän koko vatipäälauma. Koiria oli siis varsin törkiästi joten alku oli taas melkoista kaaosta, mutta siitä se taas lähti. Aurinko paistoi ja sää oli loistava, nyt punoittaa naama ja huomaa kyllä juosseensa itsekin...

Tämä oli Ykän toinen kerta valjakossa ja täytyy sanoa, että jestas tuo koirahan kehittyy! Nyt yritti jo heti alkuunkin paljon vähemmän vieruskaveri-Laekan luo, joten minun ei tarvinnut juosta sen vieressä ja pitää hihnassa. Mamma ei kyllä voi jäädä paljoa taa, mutta jos menin jäniksenä edellä niin sujui mainiosti. Ykä saattaa vielä vähän kallistaa Laekan suuntaan kun se ei ole tottunut seisingin aiheuttamaan vetoon toista koiraa kohden, mutta meni huomattavasti paremmin kuin ekalla kerralla. Pyöräkoiranakin meni tosi hienosti! Loppuajan Ykä sai juoksennella vapaana, kun muut tekivät hommia. Kun se ja Laeka laitettiin vetämään kicksparkkia autolle, oli holsku jo melko puhki. Kyllähän me yhteensä neljä tuntia oltiinkin liikkeellä.

On tuo valjakkoilu niin pirun kivaa puuhaa!

Kuvaajana Heartshapedin Laura, lisää kuvia ja sepostusta ym tuttuun tapaan täällä.Loppuun kuva mahtivaljakosta: sheltti, manssi ja bulli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti