sunnuntai 15. elokuuta 2010

TK1 Rochallor Phantom

Hatunnoutaja

Mökillä tehtiin yksi nopea esineruutu pallolla ja hatulla. Pallo löytyi heti, hattu oli kauempana ja sitä piti vähän etsiäkin. Myös yksi eteenlähetys pihan poikki. Muuten elettiin kuin pellossa.

Tänään koekentällä aivan törkeän kuuma. Yksä oli ihan muissa maailmoissa, läähätti vain. Varmaan tuo parin päivän mökillä riehuminen otti veronsa. Tuomarina Saija Pollari, eli sama tuomari jonka kokeessa viimeksi syötin koiralle pullaa kehässä. Muistutti vielä että eihän nyt ole mitään taskuissa.
Pallien tarkastamisessa ei mitään ongelmaa.

Luoksepäästävyys, 10. Tuomari jopa kyykistyi koiran eteen, Ykä vain istui nätisti ja hymyili.
Paikalla makaaminen, 10. Vieressä ollut labbisnarttu tuoksui ihanalta, välillä oli kaula pitkällä. Lonkka-asento. Ok. Toisella puolella ollut kultsu veti kyljelleen kun oli niin kuuma.
Seuraaminen kytkettynä, 9½. Omasta mielestäni aivan järkyttävän näköistä haahuilua, kontaktista ei tietoakaan ja käännökset ihan kamalia. No, ei kai siinä, en valita.
Seuraaminen taluttimetta,
10. Ks. edellinen.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, 10.
Luoksetulo, 8½. Vähän hitaanpuoleinen lähtö, pikkutörmäys. Peruasentoon hyppääminen kiva.
Seisominen seuraamisen yhteydessä, 9. Otti pari askelta, pentele.
Estehyppy, 10.
Kokonaisvaikutus,
9.

Yht. 191½pts, 2. sija, ALO1 + KP, TK1.

Kopelointi

Paikkamakuu, tarkkana

Jos laitan tämän kuvan niiden haahuilukuvien sijaan, voin antaa sen harhavaikutelman että koira oli ihan into piukeana koko ajan.

Oli siellä näköjään edes ajoittain jotain jota voisi erehtyä kutsumaan kontaktiksi.

Pystipaimen

Jänskätti kyllä vähän oikeasti, että tuliko niitä pisteitä ollenkaan, mutta näköjään niitä sitten jostain ropisi. Hyvä niin, sillä nyt on ALO selvitetty ja voidaan hyvillä mielin siirtyä kohti uusia haasteita.

4 kommenttia:

 1. Oi, että miten hienoa! Aika vauhdilla suorititte ALO:n ja siis ilmeisesti vielä tänä vuonna korkkaatte AVO-luokan ;)? Mahtavaa, mutta kyllä teistä näkeekin, että pystytte tollasiin suorituksiin!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea hienosti menneestä kokeesta! Sen keväisen seuraamisen katselun perusteella ei mikään ihme, että pääsette näin hienoihin tuloksiin!
  t Kati ja häiriönä Luukissa vieraillut malinois Hippie + aussiet

  VastaaPoista
 3. Tiia ja Arto, joo, ALO korkattiin toukokuussa, jolloin oli pari kisaa vähän toisenlaisin tuloksin. Heinäkuun alussa tuli eka ykkönen ja nämä kaksi vikaa nyt näin tiuhalla tahdilla. Ja AVO:on tosiaan mennään kuun lopussa oleviin rotumestiksiin, pidetään sormet ristissä. Ja suurkiitokset kehuista!

  Kati, paljon kiitoksia sinullekin, muistankin pikku-Hippien keväältä. Tällaisia kommentteja on aina ilahduttavaa lukea.

  VastaaPoista
 4. HIENOA TYÖTÄ UPEALTA PARILTA! Aivan mahtavaa! ONNEA!

  VastaaPoista