torstai 26. elokuuta 2010

Pohdintoja


Lauantai lähestyy, treenit ovat menneet hienosti ja kainalopallo on paras asia koskaan. Mitä nyt eilen jätkä unohti, mitä "hyppy" tarkoittaa... no, mennään kokeilemaan, ei ole niin kuolemanvakavaa, vaikka jätkällä ei aina ne kaksi aivosolua törmäisikään.

Toivotaan, etten ole nyt liikaa ahnehtinut näiden kisojen kanssa. Olen kuullut paristakin koirasta, jotka ovat menneet ns. lukkoon hirveän koeputken takia. TK2:sta tuskin tavoitellaan, ja talvi-kevät muutenkin lähinnä vaan sikaillaan, juoksennellaan ja vedetään kelkkaa. Ensi kesäksi hauva menee kasvattajalle hoitoon, joten eipä silloinkaan kisailla (ainakaan minun toimestani). Ehkä tässä jää aikaa palautua tämän elokuisen rääkin jälkeen.

Kaveriporukalla vuokrattiin agilityhalli Vantaankoskelta talvikaudeksi, eli keskitytään tosiaan nyt siihen hauskanpitoon sitten. Tokokin jää tauolle joksikin aikaa, kunhan vielä ensi viikon treenit riehutaan läpi.

4 kommenttia:

 1. Siulla ja Yksällä tulee kyllä molemmilla talvella reenausta ikävä :P No ehkä tuo agility pelastaa ;)

  Oho, lähetkö reissuun kesäksi vaiii?

  VastaaPoista
 2. No niin tulee, saa nähdä kauanko taukoa riittää. Lokakuussa sentään on vielä yksi viiden viikon tokorykäisy, sitten en kyllä tiedä milloin jatkuu. Treenatahan ei voi koskaan liikaa, kisata taas ilmeisesti voi.

  Joo, lähden ensi kesäksi reilaamaan Kiina-Siperia-Mongolia -akselille. Saa nähdä miten sitä pystyy olemaan ilman pikkuholskua, voi tulla ikävä jo lentokentällä.

  VastaaPoista
 3. Myöhäiset onnittelut BHn johdosta! Toivottavasti tämän päiväinen koe on mennyt/menee hyvin!

  VastaaPoista
 4. Ja myöhäiset kiitokset Sariannellekin vielä!

  VastaaPoista