maanantai 2. elokuuta 2010

Patsastelua

Kuvat ottanut Arto, loput löytyvät Sinnan blogista.

Tänään Korrin opissa Järvenpään kupeessa. Ykä alussa huusi ausseille kun kehtasivat tulla tien samaa puolta vastaan. Hyi kamala. Kentällä ja siinä vieressä kaikki oli kyllä ihan ok, kerran piti rähähtää samalle aussille kun oli vissiin niin ärsyttävä naama.
Aluksi hallittua kehään tuloa ja parin askelen seuruutus. Sitten ringissä mm. kontaktinpitoa häiriössä (kouluttaja heilutteli ja pudotteli lelua edessä), paikallamakuuta ja kaukoja. Rinkipaikkamakuu oli kyllä aika hauska, yleensä ollaan tehty rivissä. Kaukoissa alkoi lopussa tarjota aina seisomista istumisen sijaan, mutta saatiin hyviäkin siirtymisiä eikä edes ottanut muiden käskyistä häiriötä.

Luoksetulon pysäytyksiä, ensin niin että minä heitin pallon ja tokalla kerralla niin että avustaja heitti pallon Ykän eteen heti kun olin sanonut käskyn. Ekaksi tuli aika monta mitallista eteenpäin, olisi vaan pitänyt heittää pallo samantien kun sanon käskyn. Toka sujui jo kivemmin. Näitä kuulemma kannattaisi treenata kiertoleikin kautta eikä koemaisesti, pääsee helpommin korjaamaan. Onneksi Yksä osaakin jo kiertää asioita käskystä, joten juttu helpottuu huomattavasti.

Ruutua, vein kannen nameineen Yksän nähden vieraaseen ruutuun. Juoksi hyvin, jäi syömään, sain sanoa SEIS-käskyn kahdesti kun jäi nenä vähän turhan tiiviisti maahan. Palkkasin kannelle. Tämän jälkeen lähietäisyydeltä lähetyksiä ruudun keskelle ilman kantta. Koira ruudun keskellä, SEIS ja samantien pallo. Toimi hyvin.

Huomenna lähdetäänkin maaseudulle riekkumaan, palaamme kuvioihin loppuviikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti