keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kohti BH:ta

Ei lepoa jumalattomille. Armotonta paahtamista kohti lauantaista BH-koetta. Maanantaina oli Korrin tunti Järvenpäässä, tiistaina käytiin Annikan kanssa testaamassa Viilarin kenttää, tänään oli tokotunti Hernesaaressa. Huomenna ja ylihuomenna käydään ottamassa Viilarin kentällä vielä paikkamakuita. Heitän kyllä koiran auton alle, jos se lähtee BH:n paikkamakuusta, kun toinen koirakko tekee luoksetuloa. Eilen pysyi muuten hyvin ja pitkään, mutta Annikan luoksetulokutsusta lähti huitelemaan ympäri kenttää. Tänään lähti kerran vaikka olin kasvot koiraan päin, mutta eipä sentään huidellut missään. Sitten pysyi vaikka vieressä malikka teki luoksetuloja, mitä nyt alkuun vähän nytkähteli sanan kuullessaan. Vikassa ei edes reagoinut.

Viilarin kentällä saatiin eilen yksi pätevä vinoestenouto lelulla. Ensin Yrjänä yritti kiertää, mutta otettiin uudelleen ja kapusi hienosti. Hyppäsin esteelle kannustamaan koiraa takaisin, ja sehän tuli. Yksä on kyllä muutenkin ollut oikein ihanan virtaisa tällä viikolla, leluriekuttelu tekee tehtävänsä.

Liikkeestä istuminen on ihan hyvällä mallilla, ottaen huomioon, että sitä on ihan aikuisten oikeasti treenattu aivan älyttömän vähän. Käsiavut huspois ja koira kuuntelemaan käskyä. Tänään tosin tarjosi seisomisessakin istumista. Toki korjasin, mutta en nyt ole ihan niin huolissani vielä. BH:n jälkeen sitten seisomista enemmän.

Ainoat asiat, jotka BH:ssa huolettavat, ovat tosiaan:
- paikkamakuu
- kaupunkiosuuden koirien ohittaminen

4 kommenttia:

 1. Ei Ykä minnekään auton alle joudu, se tulee menemään ihan varmasti äärettömän hyvin!

  Tsemppiä vipoihin reenipäiviin ennen koetta!

  VastaaPoista
 2. Pidetään kaikki raajat ristissä, ehkä jätkä älyää että nyt on tosi kyseessä ja tsemppaa. Ja no, jos ei mene läpi, aina voi uusia. Kiitos tsempityksistä!

  VastaaPoista
 3. Peukkuja pidetään täälläkin!

  T:Anu ja Valtti

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anulle ja pikku-Valtille, pistetään parastamme!

  VastaaPoista