keskiviikko 11. elokuuta 2010

Hiekkanenä


Viikonloppuna tallilla lähinnä riehumassa. Jahtasi heppaa pari kertaa, palasi kyllä kun karjaisin. Kivasti selvisi myös irtiolevista tallikoirista, jotka tulivat yhteislenkillä vastaan. Maneesissa kieli roikkui maassa asti.

Nenä

Kahdet tokotreenit takana tältä viikolta, huomenna koe. Yksä on ollut muuten jotenkin outo, mutta kentällä tekee jutut täysillä. Väliajoilla saattaa unohtua nenä maahan, mutta siihen toki puututaan välittömästi. Maanantaina minuutin piilopaikkamakuu, tänään kahden minuutin. Hyvä eläin. Pitkänmatkan luoksetuloissa palloa ei tipu, jos juoksee ohi, ei vaikka tulisikin lopuksi eteen istumaan. Teki nappisuorituksen kun kerran jäi ilman palkkaa. Lyhyemmät ja pysäytykset ok. Liikkeestä seisomisessa käveli jopa neljä hidasta askelta perään. Jätin palkatta ja otin uudestaan, monta kertaa Lopulta kyllästyin, ja samantien kun kouluttaja sanoi että kävelee taas, käännyin ympäri, nappasin koiraa rinnuksista, heitin sen taaksepäin, karjaisin SEISO ja jatkoin matkaa välittämättä mihin asentoon jäi (istui). Pöllytyksen jälkeen uusi yritys - pysähtyi kuin seinään. Kumma kun pieni ojennus pistää palikat paikoilleen. Yksi upea liikkeestä istuminenkin saatiin, vahvalla käsiavulla tosin. Tyhmänä en lopettanut siihen ja seuraavat kaksi meni huonosti. Sitten yksi hyvä vahvoilla avuilla ja lopetus. Liikkeestä maahan tosi hieno.

Pallopallokuumapallopallo

Hypyt (ALO + AVO) huippuja, hyppynouto myös. Heitän kyllä niin huonosti että sietäisin saada sakkoja. Seuruutukset hyviä, vähän poikitti aluksi, mutta ojensin. Maanantain treeneissä kuului jotain laukauksia kauempaa ja jätkä jäi tuijottelemaan niitä, mutta käskin vaan pari kertaa reippaasti jatkamaan ja tokenihan. Pitäisi päästä johonkin ampumaradalle leikkimään. Sisälläollessa ei armeijan ampumaharjoitukset haitanneet yhtään. Ruudut hyvällä mallilla, nopeita.

Hyvät fiilikset, autoa ei kyllä ole huomenna joten täytynee sitoa Yksä kauemmaksi puuhun rauhoittumaan paikkamakuun ja muiden liikkeiden välissä.

2 kommenttia:

 1. kouluttaja sanoi että kävelee taas, käännyin ympäri, nappasin koiraa rinnuksista, heitin sen taaksepäin, karjaisin SEISO
  Luin kauhukseni edellä olevan käytöksen. Tuntui pahalta, ei koiraa tuolla lailla saa kohdella, menepäs vähän itseesi ei noin tiukalla pipo saa olla, Gitta

  VastaaPoista
 2. Olen pahoillani, että huomasin vasta nyt. Toivottavasti löydät tämän vastauksen vielä. Koetan löytää yhteystietosi, jotta voin välittää tämän muutakin kautta eteenpäin.

  Nyt meillä toimii liikkeestä seisominen hyvin, eikä luultavastikaan em. koulutustyylistä johtuen. Kyseessä oli kouluttajan ohje, jota kokeilin. Otan kyllä täyden vastuun, ei sillä. En seuraa sokeasti muiden ohjeita.

  Mainittavaa toki on myös, että fyysisen korjauksen jälkeen meillä riehutaan ja leikitään todella paljon. Luulin kai sen olevan itsestäänselvyys, mutta olisi sen voinut tuohonkin kirjoittaa.

  Toivottavasti meidän treenailuistamme ei ole ihan kamalan rääkkäävä kuva jäänyt! Ja otathan toki yhteyttä, jos tuntuu pahalta.
  Essi

  VastaaPoista