lauantai 21. elokuuta 2010

BH TK1 Rochallor Phantom

Ja niin se vain meni läpi että heilahti. Tietysti oltiin vielä ekoina suorittamassa. Tuomarina Jouni Vatanen.

Kytkettynä seuraaminen = erinomainen
Vapaana seuraaminen = erinomainen
Liikkeestä istuminen = erittäin hyvä
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo = hyvä
Paikallaolo häiriön alaisena = erittäin hyvä

Seuruutusta.

Seuruutukset olivat aika sunnuntaikävelymeininkiä pätkien loppuvaiheessa. Tästä tuli myös tuomarilta noottia, vaikka tulikin tosi hyviä arvosanoja. Henkilöryhmissä ei mitään ongelmaa. Käännöksissä voisi olla paremmin mukana, nyt aika löysiä. Liikkeestä istuminen ok, mitä nyt annoin katseavun vahingossa. Pointti oli nyt kuitenkin että istuu ilman että pysähdyn, sama se vaikka tulisi muita apuja. Sama maahan menemisessä, tarpeeton katseapu. Luoksetuloon lähti lujaa, mutta viime hetkellä kaarsi sivuun ja tuli takakautta vinosti eteen istumaan. Ja loppuasentokin oli vino.
Paikallamakuussa heitti lonkalle ja takaisin, vähän haisteli. Ei välittänyt toisesta koirakosta.

Lisää.

Henkilöryhmä.

Istuminen.

Maahanputoaminen.

Kaupunkiosuus Oulunkylän ostarilla, ekoina taas. Vähän piti välillä mennä edellä, mutta oli sopivan välinpitämätön kaikista häiriöistä, myös ohittavasta koirasta. Hauskasti osui, että häiriökoira oli jossain viime viikon tokokokeessa meitä seuraavaksi sijoittunut brasilianterrieri.

Lopuksi mentiin Tuomarinkartanon pelloille juoksemaan ja riekkumaan. Koira on ollut niin hienosti ja tehnyt niin paljon töitä, että nyt ollaan koko viikonloppu tekemättä mitään. Ensi viikolla vielä katsotaan AVO-jutut kuntoon, ja sen kokeen jälkeen relataan oikein kunnolla. Onhan tässä huhkittukin.

Nyt on helppo hymyillä.

6 kommenttia: