keskiviikko 30. toukokuuta 2012

ANNA SE PALLO TÄNNE

Sunnuntaina esineruutu, hetsaten siten että koira jäi apuohjaajalle ja minä vein kolme esinettä pitkänmalliseen ruutuun. Nyt Ykä oli paremmin perillä siitä mitä oli tekemässä, mutta kyllä se vieläkin toikkaroi alueen ulkopuolella melkoisesti. Useampaan kertaan jouduin kutsumaan takaisin, mutta eka esine löytyi joka tapauksessa suht nopsasti. Harmi vain, että se oli ältsin kiva pehmolelu, ja Ykä ajatteli vähän palloilla sen kanssa. Ärjähdyksestä toi kuitenkin minulle ja siitä leikki. Toka esine (narulelu) ei ollut ihan niin kiva, joten sen koira toi suoraan ja palkkautui hyvin.

Maanantaina tokohommia vesisateessa, ei haittaa holskua! Ei tainnut edes hidastaa menoa. Seuruutusta hihnassa, joten pääsin heti puuttumaan haahuiluun > huisi parannus matkalaukkuiluun. Ykä osaa nyt myös haukkua käskystä, välillä siitä lähtee jopa ihan oikea haukku eikä mitään kimitystä! Sehän on jopa ihan katu-uskottava koira. Metskunoutoon tullut kivasti sähäkkyyttä hetsausleikeistä, jatketaan. En muista mitä kaikkea maanantaina tehtiin - kaikkea ja hyvillä fiiliksillä, sateesta huolimatta.

Tänään tokoa paremmassa säässä, niinkin kivassa, että jossain takaviistossa haisi GRILLIBILEET ja nenähän oli ilmassa aika paljon, varsinkin jättöliikkeissä. Mutta sinänsä ihan sama, kunhan pysyi paikallaan ja seuruutuksessa katsoi minuun. Eli alkuun hihnaseuruutusta askelsiirtymisillä ja peruutuksilla, jestas että oli palkatessa kiinni pallossa kuin sika limpussa. Ja oli muuten joka kerta palkatessa, ihan mahtava ärinäeläin. Pk-paikkamakuu toimi, luoksetulo pysäytyksineen sekä läpijuoksuna fiini ja täpäkkä, noudot jees, eteenlähetyksiäkin tehtiin, jättöliikkeitä tehtiin ja kaikki ok, ruutuun on niin kova hinku ettei mitään rotia - sanalla sanoen oli todella kivat treenit! Koira oli nukkunut ketarat ojossa koko päivän, joten illalla riitti virtaa ja motivaatiota vaikka lampaiden syödä. Eilinen kahdeksan kilsan pyörälenkki vapaana rälläilyineen ei tuntunut missään.

Ja ohopsista, ilmoittauduin toisiinkin hakukokeisiin, kun on tuttu siellä ratamestarina. Jos ei kesäkuussa tule ykköstä, katsotaan uudestaan elokuussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti