maanantai 2. huhtikuuta 2012

Yleismies

Superkoira Ykä on tällä välin ehtinyt mm. juosta pyörän vierellä (7km- ja 10km -lenkkejä), kantaa reppua, pelätä pamahduksia, kirmailla milloin missäkin, temppuilla ja vähän treenatakin. Kaupasta on kannettu kotiin pääsiäismunia (tädit pysäyttivät ja kehuivat virpojaisonnea) ja kotona Ykä on yleinen lähetti, jonka avulla ihan mitä tahansa tavaroita voi lähettää toiselle ihmiselle. Temppuiluista edelleen parasta on jalkojen välissä seuraaminen, mutta peruuttaminen, jalkojen välistä pujottelu kävellessä ja paikallaan (kumpaankin suuntaan) on myös kivaa. Kaikki on kivaa!

Ryhmätokoilut alkavat parin viikon päästä, ja hyvä niin - Ykä poikittaa seuruutuksessa tätä nykyä niin tolkuttomasti, ettei mitään rotia. Koetan palkata suoruudesta ja tehdä paljon käännöksiä vasemmalle, mutta pylly lähtee joka aloituksessa ihan mihin sattuu. Lisäksi tuo pönttö menee välillä niin kierroksille siitä että "JES ME TREENATAAN", että nenästä kuuluu pilliääniä. Ei vetele.

Metallinoutoon on tullut ihan hyvin vauhtia, kun ei tehdä koko liikettä juuri koskaan. Hetsataan vaan. Eikä ole kertaakaan yrittänyt varastaa ruutuun, vaikka oon heitellyt kapulaa sen suuntaan! Ja aina on noudon jälkeen tehnyt ruudun priimasti ja vauhdilla. Ruudun loppuseuruutuksessa on niin täpinöissään, että saattaa vähän edistää ja/tai poikittaa, mutta palkkaan vasta kun on oikealla paikalla.Aika harvoin nykyään seuruutetaan hihnassa, nyt kokeilin auttaisiko se poikittamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti