maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevään ekat tokot

Kevään ekat tokotreenit menivät melko odotetusti. Kyllä huomaa, ettei sitä yksin treenatessa oikein osaa kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin - ensinnäkin seuruutuksessa Ykä poikittaa ja liikkeestä on muutenkin näyttänyt menevän maku. Se oli ennen yksi Ykän lempiliikkeistä. No, ei hätä ole tämän näköinen, nyt ollaan oikeassa opissa ja homma lähtee varmasti luistamaan pian. Temppuseuruutuksissa (jalkojen välissä, pujottelu) sen sijaan oli loistava meininki.

Liikkeestä istumisessa paineistui eniten, joten pilkottiin liike osiin. Nyt näytän palloa kun olen palaamassa koiran luo, vapautan ja heitän pallon koiran taakse. Johan nousi korvat!

Piilopaikkamakuu ja -istuminen hyviä, ei otettu hirveän pitkiä. Merkille lähetystä tehtiin toisennäköisillä tötsillä kuin yleensä, se vaikeutti hommaa melkolailla. Yritti koko ajan hakeutua merkin taakse sivuviistoon. Pääsin kuitenkin palkkaamaan parista hyvästäkin suorituksesta, vaikka vähän paineistuikin.

Tasamaanouto
kiva ja nopea, ei valitettavaa! Pitää muistaa itse hihkua enemmän kun palkkaa. Tämä pätee kyllä ihan kaikkiin liikkeisiin. Kaukot lyhyeltä matkalta ihan jees, pyrin saamaan aikaan mahdollisimman täpäköitä vaihtoja. Lähtee kyllä herkästi peruuttamaan, kun seisomisen ja peruuttamisen käsimerkki on hyvin samankaltainen. Ihan sama, kunhan oli kivaa. Ehtii hioa myöhemmin.

Ruutua otettiin 10m matkalta namikannella. Palkkasin seisomisesta/maahanmenosta lentävällä pallolla. Lisäksi otin yhden lähetyksen "lennosta", kun olin ensin käskenyt Ykää kiertämään puun ja käskin siitä suoraan ruutuun ja "SEIS". Ihan loistava suoritus! Seisomisesta pallopalkka.

Luoksetulossa seisahtuminen onnistui hyvin, maahanmenossa jäi ekalla kerralla seisomaan. Tokalla toimi. Loput tehtiinkin läpijuoksuina. Vaikeaa se on pysyä paikallaan kun T käskee vieressä Nikaa tulemaan, mutta hyvää häiriötä vaan!

Muistilista:
- hihku enemmän!
- jännitystä! Pallopalkkaa! Kaikki on KIVAA!
- liikkeet pätkissä
- seuruutuksen uudelleenrakentaminen

Keskiviikkona uudestaan, lauantaina hakua! Ykän lihaskuntoa kehuttiin, sellaista on aina ilo kuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti