maanantai 16. huhtikuuta 2012

Treenikevät

Talven lööbailun jälkeen on tiedossa hyvin intensiivinen treenikevät! Tänäiltana tokotreenit, joiden yhteydessä päätetään hakutreenien ajankohdat. Tulossa siis 2x/vko tokoa ja 2x/vko hakua seuraavien viiden viikon ajan, eli melekoista menoa. Näiden lisäksi koetetaan harjoittaa paukkupelkoa, joka alkaa sillä, että menen huomenna ulos tamppaamaan mattoja.

10km/pvä -lupauksesta olen luistanut ehkä vähän turhankin paljon, mutta liikuttu on silti. Viime päivinä kyllä on tullut kymppejäkin täyteen monta. Vaikka ajattelinkin alunperin, että nyt loppuu laiskottelu ja vedän sen kympin per päivä kaikkina muina paitsi tokopäivinä, on pakko antaa hakutreeneille ja lepopäiville tilaa. Eli en ota mitään stressiä nyt mistään kilometreistä, mennään vaan ja katsotaan kuinka käy. Itse kuitenkin nautin ulkoilusta, oli tahti tai tekotapa millainen vain.

Pyöräillen tehdään lenkkejä joko huskyvaljaat päällä (=saa mennä lujaa ja vetää ihan niin paljon kuin vain irti lähtee) tai kurkkari kaulassa (=pitää mennä pyörän tahtiin). Hyvin on mennyt perille. Pannat kaulassa tehtiin eilen lönköttelylenkki kaikkien hurttien kanssa; Oma kasvattelee pentuja mahassaan joten sitä ei otetaan rankimpiin väsytyksiin mukaan. Nika taas saa välillä tulla myös vetolenkeille, se kun pysyy holskun tahdissa. Oli kyllä ilo eilen polkea, kun kaikki kolme hölkkäilivät tosi nätisti ja aurinko paistoi! Hihnat vyössä kiinni, sheltit omatoimisesti takapyörän vieressä ja Ykä vähän edempänä. Ja tällainen lauma kerää myös katseita, onneksi useimmiten ihan hyväntahtoisia. :--D tai ehkä se olen vain minä, kun olen niin tyhmä että pyöräilen kolmen koiran kanssa yhtaikaa...

Illemmalla joka tapauksessa tarkempaa treenisuollosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti