maanantai 19. maaliskuuta 2012

Ei se ota jos ei annakaan

Jonkun käsittämättömän aivopierun ansiosta ilmoitin Ykän kesäkuun hakukokeisiin.

EI JÄNNITÄ YHTÄÄN, MIKSI JÄNNITTÄISI

Mutta periaatehan on se, että kokeisiin mennään kokeilemaan. Vaikka se koulari ois aina kiva, niin nyt menen kyllä hakukokeisiin ihan täysin testaamaan mitä tapahtuu. Että siltä kannalta .

Noniin, elikkäs hakutreenejä jahka ne alkavat sekä mahdollinen tottisseminaari huhtikuun lopulla. Sinne sijoittuu myös mahdollinen VOI-koe, eli ryhmätokotreenejä jahka alkavat. Ja ampumaradan lähistölle jossain välissä siten, että Ykä saa leikkiä Kane-holskun kanssa.

Siinäpä se.

3 kommenttia:

 1. Oo, nostan hattua! Täälläkin hakukoe on unelmana, mutta tässä vaiheessa se tuntuu ehkä turhankin kaukaiselta. Susu on kuitenkin jo aika taitava, ohjaaja lienee suurin kompastuskivi... ;)

  VastaaPoista
 2. Niinhän se aika usein taitaa olla, että kyllä se koira osaa, mutta ohjaajalla on vielä harjoiteltavaa. :D itsekin yleensä mokailen joka treeneissä jotain, mutta onneksi koira paikkaa eikä juuri ota nokkiinsa. Enkä minäkään ollut edes harkinnut kokeita, mutta jotenkin näin vain pääsi käymään... mehän ei olla edes kokeiltu näyttöä kiintorullilla, irtonaisilla kyllä toimii. Mutta onhan tässä melkein 3kk aikaa vielä!

  Ja kuten sanottu, pitää käydä tsekkaamassa miten pk-kokeissa ylipäätään toimitaan, sama se mikä tulos sieltä tulee. Ei sitä koskaan tule edes yritettyä, jos ei välillä repäise. ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä kaikki on niin kaukana vielä, kun Jäynälle vain suunnittelen tuollaisia extremelajeja (joihin nyt kuuluu mm. toko). Aksun kanssa tehdään vain agia ja se nyt ei enää edes jännitä, kun ei niitä tavoitteitakaan kamalasti ole (jos hauskanpitoa ei lasketa?)

  VastaaPoista