sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ei yötreenin voittanutta, osa II

Toissayönä jälleen parkkihallitreenejä, mikäs siellä treenatessa kun on tilaa, valoa ja lämpöä. Ainakin kivempaa kuin ulkona jossain lätäkössä, vaikka ryhmätreeneissähän me ollaan treenattu vaikka ukkosmyrskyssä.

Viime yön aiheita olivat:

- Piilopaikkamakuu 4min 15s, jes! Lonkalla, ei haittaa.
- Metallinouto hetsaten ja pannasta kiinni pitäen. Eli hetsaus > heitto > koiraa kauemmas > lisähetsaus ("missä se on, mihin meni, tuo tuo") > koirasta irti ja käsky "TUO". Meillä on tässä ollut ongelmana palautuksen hitaus, joten keskityin siihen. Pidot pystyyn ja pallo esiin kun koira tarttuu kapulaan ja lähtee tulemaan kohti > heti kun saan kapulasta kiinni pallo lentää taa. Toisella yrittämällä saatiin oikein ekstranopea palautuslaukka, mahtavaa.
- Ruutu pidennetyllä seuraamisella, kun poikitti. Myöhemmin siirsin magneettipalloa vähän taaksepäin, auttoi.
- Seuruutusta lasioven heijastuksesta paikkaa katsoen, palkka suoruudesta.
- Tunnari. Kyllä se niin on, että ohjaajan täytyy muistaa joka kerta ottaa uusi kapula hajustettavaksi. Vanhaa ei saa missään nimessä käyttää edes kahta kertaa peräkkäin. Ykä alkaa muuten etsiä sitä vahvemman hajun omistavaa kapulaa, ja pudottaa oikean kun ei ole varma onko se sitten kuiteskaan se haluttu. Rinkimuodostelma on edelleen vaikeampi kuin rivi, vaikka rivissä oiskin 10kpl kapuloita.
Pointsit kuitenkin siitä, että menee nykyään vauhdilla kapuloille, mutta haistelee silti tarkasti ja miettien.

Oman kanssa paikkamakuuta, 2 x 30s 15m etäisyydellä. Hiffaa sekin nopeasti, noin yksinkertaiseksi eläimeksi.

Nyt on ulkona ihan superihana sää, kevät tulee! Aamulenkkikin venyi melkein kahdeksaan kilometriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti