sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Aktiivinen päivä, v. 2

Tänään ensin esineruutua, sitten viestiä ja lopuksi ampuminen + tottista. Esineruudussa pelkkiä vieraita esineitä, 50m x 30m. Lähti tosi hyvin, löysi heti esineen mutta lähti juoksemaan se suussa johonkin. Kutsuin luokse, pudotti esineen matkalle. Lähetin uudestaan, sitten löytyi oikein pätevästi kaksi seuraavaa.
Viestissä matkaa 250m. Olisi pitänyt hetsata ennen B-pisteeseen lähtöä enemmän. Lähetyksessä heitti kymmenen metriä halkaisijaltaan olevan ympyrän ja tuli takaisin. Lähetin uudestaan ja sitten menikin hienosti. Palasi myös vauhdilla. Enempää ei otettu.

Sitten nopeasti koira uimaan ja Luukkiin tottistelemaan. Ihan aluksi otettiin ampuminen, kolme laukausta. Ykä oli ensikertalainen joten oltiin kauempana jossain sadan, kahdensadan metrin päässä metsäpolulla. Jätkä vain merkkaili kun eka laukaus kuului, tokaa jäi vähän kuulostelemaan mutta palasi heti haisteluihinsa, kolmatta ei huomannut taas ollenkaan. En kyllä olettanutkaan että ampuminen olisi Ykälle mitenkään hankalaa, sen verran paljon on kuljettu äänekkäissä paikoissa pennusta pitäen.

Paikkamakuu ryhmässä, kolme koiraa. Välimatkaa 15m, jäin selin. Kerran vilkaisin alussa mutta päätin sitten että mihinkäs se sieltä lähtisi. Aikaa 2min. Oli kellahtanut lonkalle, mutta mitäpä siitä kun oli kuulemma vaan koko ajan tuijottanut rävähtämättä minun selkääni. Ihan huippu.

Eteenlähetys koko kentän pituudelta, Annika vei repun päällä olevaan kulhoon palkan Yksän nähden. Ennen ollaan yhdessä viety palkka. Eikä mitään ongelmaa, lähetyksestä sinkosi täysillä eteenpäin niin että tanner vain tömisi. Vinttikoiran sukua selvästi. Vapautus ennen palkkaa.

Otettiin todella pienesti seuraamisia ja yksi liikkeestä maahankin. Putosi muuten nopeasti. Ykä oli koko kuuman päivän todella hyvin kuulolla ja hyvässä vireessä. Teki hyvin ja tarkasti. Seuraamisissa keskitytään nykyään siihen että kontakti on heti alussa hyvä, eli palkkaus välittömästi kun lähdetään liikkeelle oikein. Löllöilystä pysähdys ja uusi yritys. Tuntuu tepsivän. Samaa tekniikkaa sovelletaan myös täyskäännöksiin, eli palkkaus välittömästi käännöksen jälkeen.

Toko-SM:iin ei päästäkään, koska holskujoukkueeseen ei saatu tarpeeksi jäseniä. Harmi sinänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti