tiistai 22. kesäkuuta 2010

Orimattilassa

Yrjänä ottaa rennosti, vaikka penskat riehuvat vieressä.

Tänään Orimattilassa treenaamassa. Lähinnä hyppynoutoa, joka toimi ihan hyvin kun esteen sivuilla oli laudat estämässä kiertämistä ja este oli vielä matala, mutta 5½ lautaa alkoi olla jo maksimi ja jätkä alkoi kapulaa palauttaessa kiertää. Kun sain houkuteltua sen myös takaisin päin, sylkäisi kapulan vauhdista päin polveani. Käskin nostamaan uudestaan, että no, toipa sentään.
Paikallamakuu kun Ykän veikka Simon tuli kentälle tekemään hommia ja riehumaan. Osan aikaa olin näkösuojaesteen takana. Suojassa oli rako joten näin koko ajan mitä koira puuhaili. Heitti lonkalle mutta ajattelin että olkoot lonkalla, pysyypähän paremmin. Pysyi vaikka Simppa loikki paljonkin. Aina kun katsoi minuun päin tulin hetkeksi näkyviin. Pari kertaa kävin palkkaamassa. Todella paljon on parantunut tämäkin liike.
Vinoestenoutoa patukalla, meni vähän pipariksi kun jätkä hetsaantui niin pahasti patukasta että lähti vain juoksemaan ympäri kenttää se suussa. Täytyy löytää niin loiva A-este että sen yli näkee, veikkaan että saadaan siitä vinoestenouto hyvään alkuun. Ylitteli estettä esine suussa ihan ilman mitään. Tekniikka (=estettä pitää mennä kahteen suuntaan) vaan pitää saada harjoiteltua kuntoon.

Toisella kentällä lähinnä hengailua vapaana ja sen vahvistamista. Yksi eteenlähetys, lähti hyvin mutta kiersi hetki sitten ohimennen auton perään ennen kuin meni palkalle. Sitten ryhmäpaikallamakuu 3min, selin, 15m. Yrjänä keskellä kahden holskun välissä. En edes vilkuillut taakseni. Kahden minuutin jälkeen Simppa-veikka lähti vierestä, Yksä ei edes ajatellut liikkumista joten kävin palkkaamassa. Otettiin myös pari hyppynoutoa vieraalla kapulalla tosi matalalla esteellä, ei kierrellyt.

Nähtiin myös pikkuruisia 4kk:n ikäisiä holskupenskoja, joista Rudy/Rudi -poika valloitti aivan totaalisesti. Aivan ihana pieni eläin. Ykäkin oli nätisti. Ja oli muutenkin tosi hyvin kuulolla ja innolla tekemässä koko ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti