keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Treenausputki jatkuu

Tokokurssilla saatiin hyviä vinkkejä mm. eteentulon törmäykseen, ja alkaa olla taas valoa tunnelin päässä. Pitkänmatkan luoksetuloissa juoksee kylläkin yhä ohi, mutta jos vain seison paikallani enkä sano mitään, kiertää takakautta oikeaoppiseen asentoon eteen. Siitä pallo palkaksi. Pikkuhiljaa pitäisi koiran oppia, että pallo tulee edessäistumisesta > eteen kannattaa istua ilman kiertelyitä.
Aluksi kuitenkin ryhmäpaikallamakuu jotain 3min, aika kiva, pienesti oli lonkalla. Välillä minä olin selin, ei näyttänyt haittaavan yhtään. Puolessavälissä tuli lisää porukkaa Ykän viereen, kävin palkkaamassa kun pysyi. Näköjään jätkällä on nyt täysin hanskassa se että siinähän maataan kun on siihen käsketty. Oikein loistavaa. Ryhmäistuminen seuraavaksi, todella vähän on otettu istumista joten otin lyhyemmältä matkalta ja palkkasin usein. Pysyi tosi hyvässä asennossa. Ryhmäseuruutusta liikkurin ohjeiden mukaan, välillä kontakti hukassa mutta muuten aika kiva. Tosin jos teen täyskäännöksen vasemmalle liian hitaasti, Ykä liikuttaa takamustaan kiertämisen ja sillä kestää taas hetki tajuta mitä se oli tekemässä. Sama juttu mikä viime kokeessa tapahtui. Jos teen nopeasti, saksalainen täyskäännös ok.

Ruutua, tötsien välissä kansi jolla juustoa. Lähetystä eri puolilta. Pari kokokaaviota, kun ekassa nousi seisomaan. Toka ok. Ruudun pitäisi kuulemma olla isompi ja kannen taaempana jotta koira osuisi paremmin tötsien keskelle. Liikkeestä maahan + liikeestä seisominen kiva ja nopea. Liikkeestä istumista ollaan tehty vähemmän joten niistä otettiin helpotettuja versioita. ALO-hyppy ok. Hyppynouto matalalla esteellä myös.

Luoksetulot kyllä nyt tehotreeniin, törmäykset pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti