torstai 13. toukokuuta 2010

Vikat treenit ennen koetta


Tänään treenit Pyhtään kentällä Oulunkylässä. Yrjänä huusi taas ennen aloitusta. Rauhoittui aika äkkiä ja sitten pidinkin paljon irti.

Päivä oli älyttömän kuuma ja aurinkoinen, joten Ykä oli vähän lahna. Kieli roikkui maassa asti, eli aika paljon vain hengailtiin liikkeiden välissä. Lyhyitä seuraamispätkiä, näytti kuulemma kivalta. Koiran herättelyksi saksalaisia täyskäännöksiä juosten. Ekassa oli ihan hukassa, toka meni hienosti. Vasemmalle ja oikealle käännökset ok, osaa liikuttaa takapäätään hyvin.
Liikkeestä maahan aika hidas valuminen, tokalla kerralla sanoin käskyn painokkaammin ja palkkasin lentävällä pallolla heti kun kyynärät osuivat maahan.
Luoksetulossa tuli hitaalla laukalla. Eipähän törmännyt.
Paikallamakuu reunimmaisena, vähän päälle minuutti. Tarkoituksena saada onnistunut, vaikkei olisikaan ihan täyspitkä. Pää pyöri melkoisesti, mutta pysyi.
Hyppy ALO-malliin ok.

Sitten kun nappasin treenien jälkeen kepin maasta niin johan lähti koiralla ihan toinen vaihde päälle. Roikkui kepissä kuin terrieri, murisi ja repi oikein olan takaa. Ihan älytön ero äskeiseen. Siitä pari sivullemenoa ja olipa nopeita. Lopuksi testattiin mitä Ykä tykkää vieraan kanssa leikkimisestä. Taisteli ihan yhtälailla vieraankin kanssa, ja vei vielä keppiä takaisinkin kun oli voittanut sen. Hieno äijä!

Hollanninpaimennin on aina niin viisaan näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti