tiistai 11. toukokuuta 2010

Heurekan parkkis, osa III

Viime viikolla jotain omia treenejä ja sunnuntaina Heurekan parkkiksella Annikan ja Kirsin kanssa. Eksyin vahingossa toisen treeniporukan luo, mutta niistä koirista Yksä ei ollut moksiskaan. Vaan annas olla kun näkyi toisella parkkiksella holskuja ja tuttuja ihmisiä. Aivan kamalaa riehumista kun siis minä haluan tuonne ja etkö sinä nyt herranjumala näe että tuolla on tuttuja ja HOLSKUJA. Aikamme siinä pyöriskeltiin ja lopulta päästiin syömään pullaa kentän laidalle. Siitä sitten seuraamisia ensin hihnassa ja vapaana sitten jätkä alkoi olla hanskassa. Loppuajan olikin kivasti kuulolla. Vähän piti mölistä välissä mutta palautui äkkiä.

Hyppynouto narupallolla vähän sähläystä lähinnä omien mokien takia, mutta lopetettiin onnistuneeseen.

Paikallamakuun seisomisongelmaan löytyi ratkaisu. Jos nousee seisomaan, vapautan sen vain "plaah"-tyyliin, otan pannasta kiinni ja sitten seisotaan taka-alalla tylsästi puoli minuuttia. Sitten liike uudestaan. Mitä nyt alkuviikosta kokeilin niin toimi oikein mallikkaasti. Täytyy vielä ottaa muutaman kerran ennen lauantain kokeita että vahvistuu. Samoin päänpyörittelyongelmaan ratkaisuksi ruokakippo/tmv oman selän taakse. Tätä kokeiltiin seuraavana päivänä pellonlaidalla Ihanalla Kepillä, eikä pyörinyt pää yhtään.

Kiertämisiä otettiin ihan omaksi ja koiran hauskuutukseksi, aluksi puita ja autoja ja lopuksi Annikaa. Annikan kiertäminen olikin vähän haastavampaa kun olisi ollut niin kiva jäädä sinne vähän pusuttelemaan ja olemaan ihana. Onnistuipa kuitenkin.

Torstaina vielä oikein superkivat motivaatiotreenit, perjantaina ei tehdä mitään ja sitten lauantaina ekoihin virallisiin. Ihan mielenkiintoista nähdä miten koira toimii palkatta ja paineen alla, viime mölleissäkin vilauttelin narupalloa liikkeiden väleissä vaikken kyllä leikittänytkään.

Ai niin, ja karkasihan tuo kelvoton elukka hiekkatiellä vapaana ollessaan yhden kultaisennoutajan luo, eikä mitään kuullut. Kävin poimimassa elukan pois ja kyllä sapetti. Eihän se sinne tappelemaan mennyt, ei edes uhittelemaan, mutta vois nyt kuitenkin joskus upota kalloon että karkailu nyt ei vain käy päinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti