perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesä


Tiistaiset tokoilut meni kivasti. Paikkamakuissa ihmetteli kun muut ohjaajat rämpivät puiden taa piiloon. Kellahteli muutaman kerran lonkalle mutta pysyi. Otti häiriötä kyllä muiden ohjaajien sekä liikkurin käskytyksistä eli varasti maahanmenossa ja perusasentoon nousemisessa.
Pitkästä aikaa noutoa ja kaukoja lyhyeltä matkalta (maahan-istu-seiso, palkkaus joka välissä), muistissa oli. A-estettäkin kokeiltiin, ei voi muuta sanoa kuin että holsku se tykkää kiipeilemisestä.Keskiviikkona omia treenejä pesäpallokentän laidalla. Paikkamakuussa kellahteli kyljelle aika ahkerasti, mutta muuten ei merkkiäkään nousemisesta. Aika ison pätkän kaksiminuuttisesta olin selin. Kävin välillä palkkaamassa ja korjaamassa asentoa. Seuraamiset todella loisteliaan näköisiä, jätöt samoin. Ei valitettavaa. Luoksetulo vähän hidas mutta olipa törmäyskin pienempi. Heitti myös narupallonsa 30cm mutaojaan ja sinne jäi, mutta onneksi tuntuu palkkautuvankin paremmin kepillä.

Muuten ollaankin juostu aika ahkerasti, canicrossaten ja vapaana. Jätkä tykkää kovasti. Juoksun lomassa paikkamakuita siellä sun täällä. Yksi piilopaikkamakuu pellolla jossa vilkuilin pyöröpaalin takaa ensin 10s, sitten 20s, sitten 30s jälkeen, 40s en ehtinyt ottaa kun jätkä tuli luokse. Otin pannasta kiinni ja seisoskeltiin hetki tylsistyneinä makuutuspaikan vierellä. Sitten uusiksi, nyt suorilta 30s, ja onnistunut.
Heinäpaaleille hyppely oli myös kivaa, onnistui ohjaten kaukaakin. Samoin paalin päällä otetut maahanmenot ja istumaannousut toimivat hyvin.

Ilmoittauduin toko-SM:ien holskujen kisajoukkueeseen, eli nyt on kovat piipussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti