sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Metsähommia ja tavoitteita

Tänään sitten jotain aivan muuta, eli esineruutua ja viestiä. Kokeiltiin myös ~80cm estettä vapaahyppynä, hyvin hyppäsi. Yksi ryhmäpaikkamakuukin otettiin, 1min, 10m, tosi hieno ja rento. Hyvä saada eilisen jälkeen onnistunut paikkamakuu.

Esineruutu 25m x 50m, neljä vierasta esinettä. Hirveä hinku töihin ja kiikuttikin ensimmäisen hanskalelun minulle alta aikayksikön. Toinen (hanska) löytyi myös yhtä nopeasti. Tähän hyvään fiilikseen lopetettiin.

Viestiä noin sadan metrin välimatkalla, maasto vähän huono eli hakkuualue. Pisteeltä A näki pisteeseen B. Manteli-holsku kirittäjänä ja Annika toisessa päässä. Jätkä juoksi hienosti eikä edes huutanut kummassakaan pisteessä, mistä päästäänkin siihen, että ollaan vissiin matkalla kohti VK1:stä. Kesän tavoitteena pyöriä tokokisoissa TK1:sen arvoisesti ja suorittaa BH syksylle katsottuja pk-rotumestaruuksia varten.

Nyt ensisijaisena tekemislistalla on ehdottomasti paikallamakuun hiominen, siitä sekundäärisinä sitten hyppy- ja estenoudot. Viestissä välimatkan lisäys ja siirtyminen pisteestä B pisteeseen C, jolloin koiran tulee myös jäljestää juostessaan. Jälkipuolella keskitytään keppien ilmaisuun.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsit tota tokokoetta! Onneksi ei ollut ykkönen, joka meni hylätyksi. Voisi harmittaa aavistuksen verran enemmän :) Tsemppiä tuleviin koitoksiin.

    VastaaPoista
  2. No niinpä, sen siitä saa kun lähtee ihan selkäytimestä tuo palkkaus. Ei siinä yhtään tajunnut ajatella. Täytyy varmaan jättää koko treeniliivi kentän laidalle ensi kerralla, ettei vahingossakaan tule enää mokailtua.

    Kiitoksia, ja samaten teille!

    VastaaPoista