sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Seikkailuaika


Viime viikon perjantaina treffailtiin paria cockeria ja niiden omistajaa, jota holskut rotuna kiinnostivat. Ykä oli oikein nätisti ja edukseen. Lauantaina pörrättiin pellolla ja hiekkakuopalla oman lauman ja Merlin-manssin kanssa. Peltokuvat otti Laura Niska.

  

Sunnuntaina handlasin Veaa mätsäreissä, niistä lisää täällä. Näin myös yhden ällöttävän 9vko vanhan holskutytön. Illalla aiemmin mainittu cockerin omistaja ohjasi Ykää agilityssä ja Yppylähän oli pätevä myös vieraissa käsissä. Maanantaina tokoiltiin. Tekniikan hiomista, mm. perusasennosta maahanmenoa ja siitä nousemista oikeaoppisesti, l. siten että perse pysyy aloillaan. Myös yleisiä VOI-juttuja ja erityisesti ruudun kivuutta.

Tiistaina ajeltiin Luhtilaukkaajien maastoviehetreeneihin Hyvinkäälle; Ykä keksi kuvaajan puolivälissä mutta jatkoi kyllä jahtia hyvin kun lähdin mukaan kannustamaan. Muut laumasta menivät koko 300m oikein näpsäkästi! Oli hauskaa, haluan kyllä mennä uudelleen. Taas uusi harrastus! Torstaina taas tokohommia, treeneistä päällimmäisenä muistissa palkattomuustreeni. Ykän vire vaan nousi ihan törkeäksi ja sen nenä vuoti. Tätä lisää; liikkeiden ketjuttamista ja palkka vasta parin liikkeen jälkeen.

Tänään ageilin Ykän kanssa itse, se oli oikein mahtava ohjattava. Opeteltiin kontakteja ja irtoamista, putkissa ei ollut enää ongelmaa! Pussiinkin irtosi superkivasti sukeltaen. Toisella radalla tehtiin siis ns oikeaa rataa ja toisella tehtiin jotain omia ratkaisuja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti