sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Helkkarin hienoja kuvia

Tänään päästiin oikein vallan kuvaajan kanssa pellolle kipittelemään. Jätkällä riitti virtaa kuin pienessä pitäjässä. Oli onnellinen ja mutainen eläin kuvaussessioiden jälkeen.

6 kommenttia:

 1. Kiitos, kehut välitetty eteenpäin rapsutuksina! Itseä aina jaksaa (etenkin valokuvissa) hämmästyttää urosholskun luontoa ja logiikkaa uhmaava ruumiinrakenne.

  VastaaPoista
 2. Komea Ykä! Itse tykkään kovasti noista holskupojista.:) Kyllä noissa Äijissä on vaan sitä jotakin.:) Niin perseilijöitä kun ne välillä ovatkin... =)

  VastaaPoista
 3. Jep, kyllä itsekin tykkään enemmän näistä möhkäleuroksista kuin siroista nartuista. Tosin tässä nyt onkin oma lehmä hyvin syvällä ojassa, mutta yhtä kaikki. Ja pitäähän sitä omaa tahtoa olla...

  Nooralle myös kiitokset! Hei, en tiedä pyöritkö samoissa piireissä kuin minä, mutta tänä lauantaina on Heurekan parkkiksella tottistreenit klo 15. Kaikki hakevat muutenkin häiriötä tuolta, joten uskoisin että myös ulkopuoliset koirat (eritoten holskut!) ovat tervetulleita.

  VastaaPoista
 4. Äh, en ennättänyt vastaamaan aiemmin. Kiitos treenivinkistä, vaikkemme tänään päässeetkään paikalle. Toiste voitaisi tulla vastaavanlaiseen :) Minkä ryhmän treenit nämä olivat?

  VastaaPoista