torstai 5. maaliskuuta 2015

Välimerkintä



Oman pentu Lili oli meillä hoidossa ystävänpäiväviikonloppuna, eipä tullut viiden koiran kanssa tylsää! Todella reipas ja iloinen kakara, käytiin juoksuttamassa pellollakin (pentu 10m liinassa ettei nyt vain lähde litomaan) eikä Liliä yhtään isot koirat pelottaneet. Isot koirat vetivät omaa ralliaan ja Lili juoksi perässä huutamassa niille.


Ykän selkä oli viimeisintä edeltävällä hierontakerralla oikein todella hyvä, vain takajaloissa oli pieniä jumeja. Viime kerralla se sitten oli kipeä senkin edestä. Liukkaat ja jäiset kelit saavat aikaan sen, että Ykä vetää lenkillä itseään koko ajan kasaan ja sipsuttelee, tai sitten se rynnii johonkin ja rynäilee, joka sekään ei tee kovin nannaa. Nika ja Omakin olivat jumissa, varmasti samasta syystä (+ Nikalla leikkaus aiheutti takuulla jumeja). Hieronnan jälkeisinä päivinäkin Ykä oli tosi kipeä - se kyllä vaihtoi raville useammin kuin ennen, mutta takajalkojen liike oli tosi vähäistä. Sitten alkoi onneksi helpottaa. Ihanaa kyllä nähdä Ykän ravaavan kunnolla, niin paljon se on yleensä passannut (tai juossut kiitolaukkaa...) että sitä on melkein unohtanutkin että se osaa myös liikkua nätisti. Parin viikon päästä käydään huvin ja urheilun vuoksi myös fyssarilla pitkästä aikaa.


Vähän on tehty VOI-juttuja ja temppuiltu pihalla jotain pöljää, enemmän olen keskittynyt sheltteihin. Omalla on tulossa pian (toivottavasti) viimeinen ALO-tokokoe ja molemmat on ilmotettu myös rally-toko -debyytteihin. Omalla tällä hetkellä ongelmana jättöjen ennakointi vapaana seuruutuksessa ja maasta perusasentoon nouseminen. Sen siitä saa kun vaan lomailee.

Nika on niin kypsä siihen että aina pitää tönöttää kaikkien tyhmien koirien vieressä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti