lauantai 18. toukokuuta 2013

VOI2

Tämän viikon tokotreenit ovat menneet varsin mahtavalla meiningillä, erityisesti keskiviikkona oli tosi hyvä fiilis. Tänään lähdettiin tokokisoihin hakemaan iloisuutta ja tekemisen meininkiä - jos siinä samalla saisi ykköstuloksen, niin ei siitä haittaakaan olisi. Alkuun Ykä olikin hyvin virtaisa ja hipotti menemään joka suuntaan, paikallamakuun jälkeen alkoi vaikuttaa vähän hakatulta mutta sain sen innostumaan pikkutempuilla.

Paikallamakuuliikkeen loppuessa Ykä lähti ihan superiloisena liikkurin luokse - kahdesti. Liikkuri oli muutenkin Ykän mielestä aivan i-h-a-n-a. Siksi olin yksilöliikkeissä hyvin tarkka siitä etten vapauttanut koiraa liikkeiden välissä. Se olisi nimittäin ihan satavarmasti juossut suoraan liikkurin luo.

Yksilöliikkeissä sekoitettu järjestys, taivaalla lenteli helikopteri, joten sanoin kaikki käskyt tahallaan tosi kovaan ääneen. Tuomarina Harri Laisi.

Paikkamakuu, 10. Pää pyöri, mutta Ykä pysyi maassa vaikka parin koiran päästä lähti hoffi käppäilemään. Kuuden koiran paikkamakuu!
Tunnistusnouto, 9. Lähti rauhallisesti, haisteli tooodeellla tarkkaan. Olin aivan varma että palautettu kapula oli väärä, mutta ei ilmeisesti ollut. En valita!
Liikkeestä istuminen, 9½. Jostain se puolikas napsaistiin.
Ruutu, 0. Ai mikä? Missä? En tiiä mikä ruutu on?
Seuraaminen, 8½. Lahnaa. Kerran jäi pysähtyessä seisomaan ja piti käskeä sivulle.
Hyppynouto, 9½. Oiskohan törmännyt siirtyessä perusasentoon.
Luoksetulo, 7. Ykä totteli pysähdyskäskyjä! JES! Eteentullessa törmäsi ja sivulle siirtyessä hyppäsi niin että osui nenällä mua leukaan.
Kauko, 8. Muuten ok, yhdessä maasta istumaannousussa piti sanoa kaksi käskyä.
Metallinouto, 9. Valitsin turhan kevyen kapulan enkä oikein saanut heitettyä sitä kunnolla vastatuuleen. Ykä vähän haisteli kapulaa ennen nostamista, ja oiskohan taas hypännyt sivulle turhan holskumaisesti.
Kokonaisvaikutus, 8

Yht. 243,5/320pts, VOI2.

Kunhan vielä saadaan meidän heikko kohta eli ruutu hinkattua kuntoon, ei ole ykkösen saamisessa enää mitään ongelmaa! Ja nuo törmäilyt + liian innokkaat sivullesiirtymiset pois. Niitähän ei juuri treeneissä näe, kokeissa näkee kun Ykä tietää etten voi tehdä asialle mitään... mutta nollaa lukuunottamatta ihan siisti pisterivi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti