keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Pohdintaa koiran kunnosta ja siitä että haluaisi harrastaa KAIKKEA

 
Maanantaina ja tänään kevään ekat ryhmätokot, nyt ollaan taas asian ytimessä. Tosin koiralla on joko tosi huono kunto tai tosi huono aivokunto talven jäljiltä, koska se tuntuu väsyvän nopeammin kuin ennen. Sama tosin on huomattu myös palloa pellolla heitettäessä - Ykä palauttaa pallon hitaasti ja alkaa puuskuttaa äkkiä. Pitänee käyttää koira jossain vaiheessa kuntotarkastuksessa, ettei sydämessä tai nielussa (ks keppitapaturma) ole mitään häikkää. Hierojallakin voisi käydä näin liukkaiden kelien päätteeksi. Odotan edelleen pyöräkelejä (ja ehjää pyörää), koska Omakin pitäisi saada laihtumaan. Ja koska pyöräily koirien kanssa on kivaa.

Mutta tokottelut menivät hyvin vaikkei koira koko aikaa ihan messissä ollutkaan. Täpäkkyyttä ja sähäkkyyttä toivoisin kyllä ihan kaikessa suhteessa koiraan takaisin - en jotenkin osaa treenata kunnolla muunlaisen koiran kanssa.

Ensi tai sitä seuraavalla viikolla alkaa haku, jonne myös Vesku tulee mukaan! Alkaa olla näköjään kevät, kun treenikerrat alkavat näin lisääntyä... Mihin väliin sitä vielä saa ängettyä paimentamisen ja kantsiskohan sunnuntain agilityt jättää kokonaan tyttöjen hommiksi? Mutkun Ykänkin kanssa on kivaa pyllyillä radalla. Miksi pitääkin olla niin innostunut kaikesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti