keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Rochallor-miitti ja eka ryhmätottis


 
Holsku ei koskaan liioittele mitään

 Tarpeeksi tiivis

Sunnuntaina käytiin Orimattilassa miittaamassa Ykän kasvattajaa. Mukana olivat holskut Marle, Ruuti ja Zonya sekä pikkusaku Vea. Ykä oli taas ihan törkeän innoissaan Kirsin näkemisestä, mutta ehkä se sallitaan. Ekalla vuorolla lähinnä hölmöiltiin ja temppuiltiin, jotta Ykältä sai vähän höyryjä pois. Tokalla kiekalla otettiin noutoja. Hyvänä vinkkinä tunnareihin se, että oma kapula piilotetaan ensin muiden, vieraiden esineiden (ei kapuloiden) sekaan. Sitten vieraita kapuloita mukaan kun se alkaa sujua. Ja sujuihan se, jätettiin hautumaan.

Kolmannella kiekalla Ykä pääsi leikkimään Kirsin kanssa itsensä kokoisella patukalla, ja holskuhan oli ihan liekeissä. Kuten odottaa saattaa.

Tänään alkoi ryhmätottis, ja Ykästä kyllä kuului kuinka kivaa oli nähdä kouluttajaa... mutta kiva että on kivaa. Alkuun oli vähän hermostuneen oloinen, mutta lähti kyllä nopeasti käyntiin. Tässä on vain sekä ohjaaja että koira vähän ruosteessa tauon jälkeen, joten tekemistä riittää. Koirasta pitää saada kuoria esiin lisää viettiä, nyt se taitaa vähän odotella että pudotan pallon sen suuhun. Liikkeet suurimmaksi osin kuosissa, mutta munaa ja kivuutta lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti