keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kevään tavoitteista

Välillä kannattaa kyllä turista koirajutuista ihan ääneen ja kunnolla, tulee ihan uutta intoa hommaan! Tälle vuodelle olenkin taas onnistunut miettimään jos jonkinmoista suuruudenhullua tavoitetta. Viime vuonna kisattua tuli ainoastaan haussa, mikä oli sekin tosi hieno juttu, vaikkei tuloksia tullutkaan. Mutta asiaan:

TOKO VOI1
Tämän päällä on nyt maattu ties kuinka pitkään. Tai siis viimeksi kisasin tokossa holskujen rotumestiksissä Kajaanissa 24.9.2011, josta ei tulosta tullut. Mutta tänä vuonna (ja mieluiten vielä alkuvuodesta, jos saan ängettyä itseni kisoihin) VOI1 saadaan!

AD-KOE
Jahka jäät sulavat teiltä eli pyöräilyyn tulee mitään mieltä, aletaan polkea Ykän kanssa 10km-20km -lenkkejä muutaman kerran viikossa. Tämän nyt pitäisi olla holskulle helppo nakki eikä Ykä ole ennenkään ollut moksiskaan moisista lukemista, mutta eipä treeni pahaakaan tee.

HK1
Tämä nyt on tässä lähinnä siksi, että kevään aikana olisi tarkoitus treenailla ampumista. Jos Ykän saa sietämään laukauksia edes sen verran, että se saisi tottisosuuden läpi, mennään varmaan kokeilemaan hakutittelin hakua uudelleen. Siihen jäisikin sitten pk-ura tämän holskun kohdalta. Jos ampumiseen siedätys ei onnistu, ei sekään haittaa - sitten vain jätetään pk-puoli tuloksitta taa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti