torstai 29. heinäkuuta 2010

Mombasa


Tallilla käytiin uittamassa heppaa. Ja siitähän piti vetää aivan järkyttävät herneet nenään, että miksi tuo mutten minä. Siinä sitten aikamme taisteltiin ja annoin vähän sakinhivutusta kun ei kovaan kalloon muuten uponnut että huutamalla ja riehumalla ei mennä yhtään mihinkään. Lopuksi karsittiin vielä pillinenäiset hininät pois kun niitä en siedä yhtään, ja sitten pääsi eläin lampeen parin perusasennon ja askelsiirtymisen kautta. Olipa muuten loppuajan niin nätisti, niin nätisti, vissiin oli päivän turpiinottoannokset sillä hoidettu. Laitumien välisillä tie- ja polkuosuuksilla oli myös vapaana, joko käskyn alla tai ei, ja siinä ohiteltiin nätisti kissoja ja laitumilla laiduntavia hevosia. Aiemmalla kerralla oli kentällä lähtenyt ajamaan takaa liinassa laukkaavaa hevosta ja vapaana hyppäävä hevonen nyt oli ainakin ihan kamala kun siis ettekö te nyt näe että se on irti ja karkaa! Nyt pystyin maneesissa pitämään Yksää irti ja juoksuttamaan ilman käskyn alla olemista. Totteli mukinoitta "jätä"-käskyä vaikka mentiin läheltäkin. Tästä tietysti nakkia naamaan ja takaisin vapaalle.

Illemmalla mereen uimaan, hienosti tuli hakemaan meitä uijia takaisin pitkältäkin. Ei siis tule päälle vaan kiertää edestä takaisin rantaan ihan vaan noin vinkkinä, ja tulee takaisin jos ei sana kuulu. Kyllä teki hyvää näiden paahdepäivien jälkeen, sekä koiralle että ihmisille.

Jotain tokoja otettu, vähän BH-kaavion tynkää. Palkkana palloa ja jos alkaa kontakti pettää tai käännös mennä pieleen niin muistutusta että nyt ollaan hommissa, skarppaa. Liikkeestä seisominen tosi siisti ja puhdas taaksepalaamisten kanssakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti