perjantai 19. maaliskuuta 2010

Nips naps

Aamulenkillä tuli irtoafgaani vastaan, hienosti selvittiin vaikka kerran piti haukahtaa. Palautui nopeasti. Tänään Yrjänä on muutenkin ollut aivan superihana, johtuneeko sitten siitä että käytiin varaamassa kastrointiaika huhtikuulle ja piti näyttää että "hei, mä oon oikeesti ihan kiva <:)". No, onpahan kesällä helpompaa puistoilla kun ei tartte jättää korvia kotiin. Lääkäriasemalla ei edes pöhissyt odotustilalla odottavalle koiralle ja kissalle, pari kertaa piti inahtaa mutta senkin lopetti käskystä. Ruuhkassa mentiin löysällä hihnalla kaikkien (ihmisten) ohi, koiria ei vastaan kyllä tullutkaan. Aamulla tuli ja päästiin kunnialla ohi.

Pari ruutua, ekalla vein tötsien keskelle lihaa koiran nähden ja tokalla en vienyt ollenkaan. Lähetys n. viiden metrin päästä, eka kerta koemaisesti ja tokalla vein lihaa naamaan kun jätkä meni käskystä maihin. Pitkänmatkan luoksetuloissa tuppaa välillä törmäilemään, välillä tulee tosi siististi ihan lähelle.

Tänään illaksi kaverille, nyt olen ottanut tavaksi Yrjänän ottamisen mukaan aina kuin se on vain mahdollista. Tekee ihan hyvää pienen pojan pääkopalle. Mitä useampaan paikkaan ja ihmiseen se tottuu, sitä helpompaa elämä jatkossa(kin) on. Huomenna taas kelkkailua, jos säät vain sallivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti