torstai 18. maaliskuuta 2010

Kaikki on niin vaikiaa

Rakkaat lukijat,

tänään hihnan päässä taisi koko koiran sijaan olla pelkkä perse. Pari päivää sitten tuli hirveän nättejä ohituksia ja vaikka ne muut ohittelut eivät sitten ihan täysin tyylipuhtaita olekaan ollut, ainakaan ei ole tarvinnut rähistä. Tänään kaikki vastaantulijakoirakot olivat sitten ihan hirveitä. Kohti piti vetää höyryveturina vaanien ja kohdalla ärjyä. Mitähän tuon kanssa nyt tekisi, kai se on pakko vain jatkaa harjoittelua kun välillä kuitenkin koiralla näyttää olevan edes hieman älliä päässä. Oma käytös varmaan kaipaa yhä eniten muutoksia mutta kun ei sitä oikein nytkään tiedä että mitä teki toisin.

No, eteenpäin mennään, keskitytään onnistumisiin eikä pelätä epäonnistumisia. Välillä vain ottaa niin pahasti pattiin kun ei vaan osaa. Taitaa kuitenkin lähteä elukalta pallit ennen syksyä, ellei jopa jo nyt keväällä kun tulee 1½v täyteen. Turhaanhan se oikeastaan niitä enää mukana roikottelee.

Eiliset noudot ja pellolla juoksentelut meni kivasti, kuitenkin.

3 kommenttia:

 1. Olalle taputus. :)
  Pojat on poikia...

  Anne ja Romeo

  VastaaPoista
 2. Voi luoja, että kuulostaa tutulta! Mä olen tullut siihen tulokseen, että holskut on jakomielitautisia! :D Yhtenä kertana lyö ällikällä ja yllättää täysin positiivisesti, ja seuraavana päivänä vie kaiken toivon... ja kun mun koiralla ei edes ole niitä palleja, mitkä siltä veisi, kun sattuu olemaan narttu! ;)

  VastaaPoista
 3. Anne, kiitoksia. Näinhän se tietysti on, eiköhän meillä kaikilla ole huonoja päiviä silloin tällöin. Ei pitäisi ottaa itseensä eikä varsinkaan polttaa päreitään, mutta minkäs teet. Tässähän sitä oppii.

  Saija, no nimenomaan. Ihme elukoita, toisaalta onhan se sinänsä ihan loogista että välillä pitää pöllöillä että ne hienot käyttäytymiset sitten saisivat oikein superpaljon kiitosta.:D
  Ja ehkä sitä pitää narttuja sitten pallien viennin sijaan uhkailla sillä että aikoo tehdä koirasta rukkaset tai lähettää sen rahtina Namibiaan. Jos vaikka toimisi.

  VastaaPoista