sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Aruba

TOKO
Tämän viikon tokoilut ovat mennet varsin hyvällä hengellä; yksityisohjausta on saanut enemmän, kun ohjattavia on jostain syystä ollut aiempaa vähemmän. Ohjatuista treeneistä ei ole juurikaan muuta jännää kerrottavaa kuin se, että ruutuun saatiin viimein jotain järkeä! Allaolevasta videosta näkyy miten homma toimii, mutta perusajatuksena se, että namikansi hittoon ja koiralle ruutumotivaatiota pallon kanssa. "SEIS"-käskyn pitää olla oikeasti melkoisen terävä ja raikuva. Oikeasti siitä pitäisi nimenomaan seisahtua, mutta kun Ykä alkoi tarjota siitä suoraan maahanmenoa, niin oikeastaan ihan sama! Maatahan siellä loppujen lopuksi pitää. Makuusta sitten pallopalkka pompun kautta. Tällä saatiin tosi tyylipuhtaita ruutuja.

Ja maanantaina tunnari meni aivan tolkuttoman hyvin. On toi vaan pätevä elukka.

Myöhään lauantai-iltana käväistiin läheisen koulun pihalla omatoimireenaamassa, tarkoituksena nimenomaan videoida suorituksia. Tätä kun ei tule koskaan tehtyä. Videolta sitten näkyykin sopivasti ne virheet, joita voi alkaa korjailla. Mutta on siellä paljon kivaakin! Lopussa kaikkia hölmöjä temppuja.


HAKU
Tänään hakutreenejä, joissa Ykä oli aivan liekeissä. Treenattiin tyhjiä irtorullilla, eli aluetta ei ollenkaan tallattu ja maalimiehet menivät piiloihin mutkan kautta. Ykä meni täsmälleen mihin osoitin, eteni lujaa niin pitkälle kun oli tarvis vaikka hajuja ei ollutkaan ja sieltähän se ukko aina löytyi! Ykälle kaksi aivan sikahyvää lähtöä ja näyttöä samalla kaavalla. Siinä sai juosta narun jatkona tyrät ryskyen, että pysyi perässä - ja sää oli vieläpä todella kuuma ja väsyttävä!
Lopuksi näkölähtöukko, joka meni n. 10m päähän irtorullan kanssa.

Kiekan jälkeen tallattiin kapea kaistale esineruutua (50m x 5m), jonka ihan päätyyn vietiin näkölähtönä ihana pupupehmolelu. Ykä irtosi kuin luoti, tuli kohta takaisin sellainen ilme naamalla, että se oli kyllä nähnyt pehmon muttei ollut uskonut että esineruudussa voi olla jotain niin kivaa... ohjasin vain koiran takaisin ja sieltähän se sitten kirmasi takaisin niin suunnattoman onnellisen näköisenä, pehmo suussa. Sai suolistaa sitä sitten palkaksi ihan huolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti