tiistai 23. heinäkuuta 2013

Aamutreenit raunioradalla

Tänään aamuhakutreenit raunioradalla, joka oli Ykän mielestä ihan älyttömän jänskättävä paikka. Ollaan siellä kyllä oltu kerran treeneissä aiemminkin joskus aikaa sitten, mutta toisaalta siellä järjestettiin myös luonnetestaus jossa paukuteltiin. Tiedäpä mitä koiran päässä liikkui, mutta ihan positiiviset treenit saatiin kuitenkin aikaiseksi!

Eka maalimies ihan takarajalla, näkyvillä ja kyykyssä. Irtorullalla, vähän epämääräistä purkautumispöllöilyä rullan palautuksessa (kävi tyrkyttämässä sitä T:lle...) mutta muuten hyvä! Toka maalimies oli umpipiilossa tyhjässä hiekkalaatikossa. Lähetin rataa pitkin ja Ykällä oli tosi jännää, kun se kävi hissukseen ja tarkkaan tsekkailemassa mm. betoniputken ja TOSI JÄNNÄN metallitynnyrin. Kun haju lopulta paikantui hiekkalaatikkoon, jonka kannen alta irtorulla pilkottikin, Ykä vaan kierteli laatikkoa häntää heilutellen ja yritti ottaa rullaa mahdollisimman kaukaa, ihan hampaan kärjillä. Keräsi sitten rohkeutta ja loput sujuivat hienosti! Näytöllä avasin laatikon ja Ykä oli haljeta riemusta kun maalimies syötti nakkia.

Kolmas maalimies piilossa autonrengastornin sisällä, hirveästi piti taas pörräillä ja tutkia paikkoja. Nyt kiintorullalla, jonka kerran otti miellyttääkseen suuhun mutta sai siitä torut ja matka jatkui. Kun haju paikantui lopulta, Ykä kierteli tornia, otti rullan ja toi minulle. Näyttö ok, mitä nyt koira oli taas niin mielissään ettei olisi malttanut istua.

Neljäs maalimies maanrajassa olevassa betoniputkessa, jossa metallinen kansi oviaukon edessä. Kiintorulla. Tämä meni oikein hienosti, metallikannen kolinakaan ei jänskättänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti