maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pitkä päivä

Eilen hakua hyvässä hengessä, vaikkakin läkähdyttävässä kuumuudessa. Paikan päällä vierähti koko päivä, rankkaa oli niin koiralle kuin omistajallekin - vaikka koira suurimman osan ajasta autossa olikin.

Ekaa ukkoa kohti lähetettäessä oli jo haistanut tokan ukon > yritti lähetyksestä pinkaista keskiviivaa pitkin sinne. Karjaisusta tuli takaisin, mutta vaati kuitenkin vielä ääniavun ennen kuin ukko löytyi aika kaukaa. Irtorulla, melko suora näyttö vaikka maasto olikin haastava.
Väliin tyhjä pisto, jonka aikana teki hyvin töitä ja minä pääsin etenemään keskilinjalla. Kutsu takaisin ja vähän matkan päästä uusi lähetys, nyt löytyi ukko hienosti. Näyttö suora, pusutteli taas maalimiestä.

Kolmas näkölähtönä ja kiintorullalla. Lähti hyvin, käytti nenää - kiintorullan kanssa tarvitsi kuulemma vähän apua, mutta sitten toi senkin hyvin.

Tauko ja tallottiin toiseen paikkaan esineruutu. Ennen Ykän vuoroa hetsailin sitä leluilla, ja paikalle mennessä Ykä selvästi tiesi mitä tehtiin. Lähetin reunasta ja holskuhan pinkoi ryteikön läpi, löysi esineen ja toi minulle aikamoista haipakkaa. Jess! Tokan esineen kanssa olikin hankaluuksia.

Ampumisia treenattiin heittelemällä palloa kentällä ampumisten aikaan. Väliin hyppynoutoa ja vinoestenoutoa pallolla, sitten taas.

Kuvan otti Laura Niska

Tänään käytiin koko lauman voimin moikkaamassa sekarotuista Akua ja manskipentu Merliniä, kaikki olivat ihan siivosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti