lauantai 6. helmikuuta 2010

Kickspark


Tänään Helkutinkorvessa kicksparkkailemassa. Autossa jätkä jodlasi koko matkan, kun verkon toisella puolella olevaa veljeä olisi pitänyt päästä morjestamaan. Perillä lainavaljaat niskaan ja koira vempeleeseen kiinni. Ykä ei ensin tajunnut yhtään mikä homman nimi oli, ekalla suoralla teki oikeastaan kaikkea muuta kuin veti eteenpäin. Takaisin tullessa olikin ihmisiä kannustamassa ja johan sitä vauhtia löytyi. Töiden jälkeen riehumaan Akselin kanssa, Ykä-kakara oli vaan koko ajan leikkimässä ja Akseli yritti pariin otteeseen laittaa toiselle vähän köniin. Pölhöilyihin puututtiin ja kohta veljekset juoksentelivatkin sulassa sovussa. Hevosia tuli vastaan joten käväistiin penkan puolella antamassa niille tilaa. Akselin innostamana Yrjänäkin vähän röhähti niille, mutta eipä sen kummempaa. Hajut kiinnostivat enemmän eikä vapaana riekkumisen jälkeen ollut yhtään kivaa kulkea hihnassa. Hienosti haki pudonneen lapasenkin hangesta.
Tämän jälkeen vielä yhdet vedot kummallekin, alkoi olla jo puhti poissa. Paluumatkalla oli hiljaisia poikia takakontissa.

Akseli

2 kommenttia:

  1. Aika siisti vempain tuommoinen! :)

    VastaaPoista
  2. Se on! Todella kevyt ja helppo ohjata, eli selvä parannus perinteiseen potkukelkkaan. Kesäversiota eli kickbikeä olisi päheää myöskin kokeilla joskus, jos vain tilaisuus tulee. Parisensataa maksavat, tosin olivat kuulemma loppu todella monesta paikasta.

    VastaaPoista