maanantai 19. toukokuuta 2014

Can't go back

 Pyllypersenelikko

Huhhuh, Oman kanssa pitäisi debytoida ensiviikolla tokokokeissa, jollei merle pamauta juoksuja päälle ennen sitä! Meillä on pari vähän epävarmaa liikettä, mutta muuten on (ainakin treeneissä) mennyt sikamaisen hyvin.

- Luoksepäästävyydessä ei ongelmaa
- Paikkamakuu ok, makuusta perusasentoon nousukin onnistuu nykyään oikeastaan aina
- Seuruutus ok hihnassa ja ilman hihnaa
- Luoksetulo on nopea ja näyttävä, kunhan Oma muistaa olla hyppäämättä minua päin
- Hyppy on kunnossa, kunhan Oma oppisi ettei se saa liikkua kun kävelen sitä kohti


Ainoat ongelmakohdat on jäävien kanssa. Seisomaan jäämistä tankataan nyt naksulla. Liika hinkkaus aiheuttaa vaikeuksia liikkeestä maahan menossa. Mutta jatketaan opettelua, nämähän ovat nyt suht uusia juttuja Omalle. Mutta hei - nyt kyllä näyttää vähän siltä, ettei minulla ole yhtään ohjattua treeniä kesällä! Mitäs tämä nyt on olevinaan. Sunnuntaisin käyn näyttämässä Nikaa agilitykentällä, mutta muuten ei ole mitään. En edes muista onko kuuteen vuoteen ollut yhtäkään tällaista kesää. Mutta ehkä sitä välillä voi ottaa vähän letkeämmin.


Ykä on ollut viime aikoina ihan ok, se on saanut liikkua mutta harrastuksista on ollut tauolla. Jotain pieniä liikkeitä ollaan tehty ruokakupilla, kuten jalkojen välissä seuraamista. Taas saa olla onnellinen siitä, ettei ole mies, sen verran kolahtaa holskun pää haaroihin kun se nousee maasta istumaan... joka tapauksessa Yksikkö on ollut suurimman osan ajasta iloinen ja virkeä. Eilen se vähän oli surkeana, johtuiko sitten aamuisesta peltoreissusta vai mistä. Ylihuomenna mennään neurologille, sitten tiedetään taas tarkemmin missä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti