keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ykä röntgen- ja magneettikuvissaTänään Ykä kävi neurologilla. Tällä kertaa rintarangasta ei saatu reaktiota, lannerangasta kyllä. Röntgenkuvissa ei ollut mitään ihmeellistä, jotain pientä muutosta, joka saattaa hyvin olla vain kuvauksesta tullutta artefaktia. Verikokeiden tulokset tulevat myöhemmin. Magneettikuvissa näkyi todella lieviä pullistumia, jotka voivat olla kiputilojen aiheuttajia tai sitten ei. Selkäydinkanava kuitenkin pääosin avara ja vastaavia pullistumia on kuulemma monella aktiivisella harrastuskoiralla. Päästä ei löytynyt mitään ihmeellistä, aivot olivat epäsymmetriset mutta se on ilmeisesti ihan normaalia. (Voisikohan tokokokeissa selitellä, ettei liikkeet tänään onnistuneet kun tällä on todistetusti epäsymmetriset aivot?)

Mutta nyt on tutkittu ja hutkittu ihan olan takaa, ja koira nukkuu krapulaansa pois. Mitään vakavaa tai hälyttävää ei löytynyt, mikä on suuri onni, vaikka olisihan tuolle oireilulle ollut hyvä saada jokin selvä syy. Nyt aletaan kuitenkin palata normaaliin päiväjärjestykseen, eli alan taas vähitellen ja Ykän voinnin mukaan treenailla sen kanssa. Käydään vastedeskin ahkerasti fysioterapiassa ja pohditaan osteopaatin ja/tai akupunktion mahdollisuutta. Tärkeää nyt on, että pikkuholskussa ei ole mitään perustavanlaatuista vikaa. ♥ 

4 kommenttia:

 1. Hyvä, ettei mitään vakavaa löytynyt! Toivottavasti kipuilu loppuisi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempityksistä, eiköhän tämä tästä!

   Poista
 2. Kannattaa varaa osteopaatille aika ja vaikka siinä jonotusaikana kävisi akupunktiossa? Osteopaatilla ollaan käyty pari kertaa ja oli kyllä apua silloisiiin ongelmiin, nyt pitäisi viedä molemmat sinne tarkastukseen. Akupunktiota oon kans miettinyt ihan kokeilun halusta, vaikkei mitään varsinaista vaivaa oo tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt käynyt kahdesti hieroja/osteopaatti, tuntuu auttavan. Toivottavasti auttaa jatkossakin ja kaikki kipeydet saadaan pois ja hermoradat auottua. Akupunktio olisi kyllä myös mielenkiintoista, ehkä sitäkin vielä tulevaisuudessa!

   Poista