torstai 27. maaliskuuta 2014

Hyviä ja huonoja treenejä

Ruudussa! Yhdellä käskyllä! Korvat pystyssä ja häntä heiluu!
Sunnuntain yksilötottiksessa Ykä toimi aika hyvin! Tehtiin kaikki muut VOI-liikkeet paitsi seuraaminen, paikkamakuu lyhennettynä. Päivän parhain asia oli ruutu, johon Ykä pysähtyi yhdestä käskystä. Se oli jo aika legendaarisen hienoa, ja voi että voi ihminen olla onnellinen kun piski osaa mennä tönöttämään neljän tötsän väliin. Tunnarissa jotain pyllyilyä, nosti ensin väärän mutta toi oikean. Tunnarit oli tarkoituksella laitettu paikkaan, jossa oli paljon ihmisten hajua ym, ehkä se sekoitti. Tokalla yrityksellä oikea. Kaukokäskyissä tarvitsi kaksi käskyä maasta seisomaannousuun, muuten ok. Tälleen jos menis kokeissa, olisinko edes tyytyväinen!


Maanantaina ryhmätokossa Ykä oli myös tosi hyväntuulinen, meni koiravilinässä kuin vettä vaan, kuunteli ja teki hyvin. Ruutuun seisahtumisesta piti ekalla kerralla vähän keskustella, mutta sitten alkoi paikka löytyä. Lopetettiin kun tuli loistava pysähtyminen ihan keskelle.


Keskiviikon ryhmätokossa olikin ihan toinen ääni kellossa; Ykä mm. lähti paikallaistumisessa perään ja väisti alta pois pariinkin kertaan myöhemmissä liikkeissä, kun kävelin sitä kohti. Kaukoissa sillä oli vaan nenä ilmassa eikä korvia päässä ollenkaan. Liekö häirinnyt jossain taaempana vähän aikaa sitten juossut jänönen, paha sanoa. Koira oli jotenkin lähes koko treenien ajan todella poissaoleva. Ruudussa jäi taas ekalla kerralla pyörimään, tokalla ja kolmannella kerralla sain sen pysäytettyä ruudun reunaan ja oiskohan neljännellä pysähtynyt superisti keskelle. Noudot ok, ei mälväystä, ei pudottelua. Luoksetulon seisomiset suht ok.

Eilisen treeneistä jäi melko huono maku suuhun, saa nähdä miten lauantain kokeessa käy. Toisaalta meillä on kolme VOI-koetta edessä ja jos ees yhdestä tulee ykköstulos, juhlin ehkä ensi vuoteen asti. Ja jos ei näistä kolmestakaan kokeesta irtoa ykköstä, ilmoitan sen seuraaviin kokeisiin. Minua nyt ei henkilökohtaisesti juuri haittaa, vaikka nollia, kolmosia ja kakkosia olisi vino pino, tärkeintä on yrittää. Ja voi sitä onnea kun se ykkönen sieltä joskus tulee!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti