torstai 19. tammikuuta 2012

Temppuilua ja vetohommia

Kimppu

Uudet tehotemput lyhyesti:
 • Istuminen etujalat ilmassa ("KURRE")
Ykälle hankalaa, koska ollaan opeteltu niin paljon peruuttamista. Lopulta, nurkkaan peruuttaneena, alkoi tavoitella namia istuen, jolloin etujalatkin irtautuivat maasta.
 • Nenän koskeminen tassulla ("NENÄ")
Teippi nenään ja menoksi. Pari toistoa tarjoaa myös ilman teippiä, mutta ei tajua vielä yhteyttä.
 • Ryömiminen
Namilla houkutellen. Hirveä neliveto - ryömien.

--

Äsken tultiin just 4,5km kickspark-reissulta. Valjakko toimii melko hyvin silloin, kun minä juoksen etunenässä. Kivaa hommaa! Ohessa huonolaatuinen kännykkäkamerakuva:


5 kommenttia:

 1. En löytänyt sähköpostia mihin laittaa tämä kysymys, mutta siis. Omistan tällä hetkellä sheltin ja koirakokemusta/-tietoa jonkun verran ja nyt lauman jatkeeksi kiinnostaisi sopivan ajan sattuessa ottaa holsku. Niihin en valitettavasti konkreettisesti ole tutustunut vaikka tietoa koittanutkin tankata netistä yms. Onko sheltissä ja holskuissa millasia eroja? Holsku on tietenkin vaativampi kuin sheltti ja shelttejäkin on erilaisia mutta siis keskiverrosti? Olisi kiva kuulla tosiaan ihmiseltä joka molempia tuntee (:
  Jos vaikka sähköpostiini jaksaisit vastata? h_emuli@hotmail.com Haha, vitsi mikä maratoonikommentti!

  VastaaPoista
 2. Moikka, sähköpostia pistetty tulemaan!

  VastaaPoista
 3. Millainen tuo kickspark on kääntyvyydeltään? Haaveilen sen hommaamisesta, mutta googlettelun perusteella ei ole mikään järin taipuisa?

  VastaaPoista
 4. Kääntyy aika huonosti, varsinkin jyrkissä kulmissa. Loivemmissa menee ihan ok, vauhdissakin. On siinä lyhyemmät jalakset kuin tavan potkukelkassa.

  Kaarteissa voi vähän loikkia ja avustaa, jos vauhti ei ole kummoinen. Vauhdissa sitä pitää vain antaa mennä ja toivoa, ettei lennä naamalleen.:D kertaakaan en itse ole yuon kanssa rypenyt.

  VastaaPoista