keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Suolistotulehdus ja siitä selviäminen

Saatiin lahjaksi hieno heijastinpanta

Su-ma -yön jätkä herätteli puolen tunnin välein, että nyt pihalle tai ripuloin lattialle. Sama rundi jatkui ma-ti -yönä. Melkein pelkkää vettä vaan tuli ulos. Tehobacteilla ei mitään vaikutusta. Toko jätettiin suosiolla välistä, vaikka Yksä näytti muuten olevan oma pirteä itsensä. Eilen tuli sitten (kirkasta) vertakin ulosteen mukana, joten eläinlääkärireissuhan siitä tuli. Suolistotulehdus, saatiin lääkkeet ja jo saman illan aikana alkoi näyttää paremmalta. Riisi-seiti-piimä -seosta (ja tehobactia) ruoaksi vielä pari päivää, jotta vatsa kunnolla asettuu. Viime yönä jopa nukuttiin! Tänään siis ryhmätoko taas kutsuu, onkin viimeinen laatuaan.

Painoa oli muuten jälleen 26,3kg. Näköjään on hyvin hallinnassa tämä leikatun koiran kunnon ja painon ylläpito: runsaasti energiapitoista ruokaa + lisukkeita + luita ja runsaasti erilaista liikuntaa.

Lähijärven jäällä ollaan käyty juoksemassa melkoisesti kun kerran jäätynyt on. Yrjänän mielestä se arvatenkin on parasta ikinä.

1 kommentti:

  1. Joo kuule on pitkän elämän aikana ollu monta kertaa vatsa ihan sekasin ja muistan yhdenki kerran ku jouduin herättää omistajani monta kertaa yössä etten olisi ripulonut sisälle.

    VastaaPoista