lauantai 23. lokakuuta 2010

Synttäritottistelut

2v!

Eilen agihommia ja tokoja hallissa. Aluksi jätkä oli jotenkin tosi stressaantunut eikä keskittynyt kunnolla, mutta jossain välissä sillä naksahti työmoodi päälle ja siinähän sitten mentiin eikä meinattu.

Tänään synttäritottistelua Hyvinkäällä sakujen kentällä. Aivan järkyttävää poikitusta seuraamisessa. Itselle muistutuksena, ettei Yksää koskaan palkata oikeasta kädestä, siitähän tämä poikitus johtuu. Että nakkia mulle nyt sieltä oikeasta taskusta nii.
Liikkeestä istuminen ok käsiavuilla ja pitkilläkin välimatkoilla. Maahanmeno hidas, ja liikutteli muutenkin takapäätään. Luoksetulo siitä nopea, istui eteen vinoon ja palkkasin sitten siitä epähuomiossa. Miksiköhän tulee vinoon, nii. Liikkeestä seisomisessa pysähtyi kivasti, mutta kun jatkoin kävelyä kentän toiseen päähän, oli ottanut pari askelta. Mitä jääviin tulee, tarvitaan lisää jännitettä omaan kehoon, ja ylipäätään lisää virtaa koko touhuun. Ykä osaa tehdä nopeasti ja näyttävästi, minä sitä vaan hidastan.

Tässä välissä vein pallon toiseen päähän kenttää eteenmenoa varten. Laitoin sen alustan päälle, että varmasti erottuu. Sitten noutoja. Tasamaanouto tehtiin poikkeuksellisesti eri suuntaan kuin missä pallo oli, koska Ykä näytti siltä että sinkoaa. Tekikin hienon suorituksen. Hyppynouto myös oikein hieno, este ei tosin ollut ihan metrinen. Vinoestenoutoa ensimmäistä kertaa kilon kapulalla. Ekalla lähetyksellä juoksi esteen ohi, toka oli nappisuoritus. Superbileet siitä hyvästä. Kolmannella vielä tosi hieno onnistuminen ja siirtyminen eteenmenopaikalle. Seuruutuksesta lähetin eteen, ja koira lähti juoksemaan laajoja ympyröitä pitkin kenttää. Ei sillä ollut mitään hajuakaan mistään pallosta. Tokalla kerralla sama juttu, joten jätin sen istumaan ja kävin näyttämässä palloa. Tästä palattiin tekemään yksi hyppynouto ja kokeiltiin uudestaan. Nyt oli näköjään pallon paikka muistissa, lähti rakettina.

Paikallamakuu BH-tyyliin, eli selin 30 askelen päässä kun malikka teki liikkeitä. Nousi kolmen minuutin päästä seisomaan. Kävin laittamassa takaisin, ja sitten olikin hienosti pitkän pätkän loppuun asti.

Lopuksi hengailtiin kentän laidalla, kun sakut ottivat puruja. Yksä oli pätevä eikä sanonut kenellekään mitään. Loistavassa vireessä, joten tehtiin vähän pikkutottisteluja. Huominen jälki peruuntui, mutta eipä se mitään.

3 kommenttia: