lauantai 13. marraskuuta 2010

Marraskuu

Joulukuu lähestyy uhkaavasti, mutta vettä vain sataa. Kyllä tähän yksi lumi/räntäpäiväkin tosin mahtui. Ja Yrjänä tykkäsi. Holskuahan ei haittaa vaikka sataisi jääpuikkoja vaakasuoraan suoraan naamalle, ei lenkillä eikä treeneissä.

Tokoiltu on ahkerasti ja koirapuistoissa riehuttu. Tänään meni Rajasaaressa puolitoista tuntia varsin kepeästi, ja Ykäkin oli ihan siivosti, vaikka koiria oli ihan tuhottoman paljon. Kyllähän sen pitää välillä haukkua, mutta haukkukoot. Kunhan lopettaa käskystä, jos menee liiallisuuksiin, ja lopettaahan se.

Pistin kolme ohjatunnoudonkapulaa ja säkillisen tunnareita tilaukseen, päästään itsenäisyyspäivän AVO-kokeen jälkeen mahdollisesti aloittelemaan VOI- ja EVL-luokkien juttuja. Yksi idarihan me jo otettiin muutama viikko sitten, se meni ihan hyvin. Seisomaan jättämisessä kääntyili vähän, mutta en palkannut ja otin neliön seuraavalla sivustalla uusiksi. AVO-puolen jutuista, jätkä on oppinut istumaannousun piilopaikkamakuun aikana. Sitä hinkkaillaan pois palkkailemalla tiheämmin. Jätöt myös vähän niin ja näin, ne myös korkealla treenilistalla. Ruutu on älyttömän hyvällä mallilla, kaukot myös (istu-maahan) sekä luoksetulot + seisomaan pysäytys. Noudon paluuseen vielä lisää vauhtia.

Tokokurssilla käydään siis yhä pari kertaa viikossa, muuten rällätään pitkin maita ja mantuja. Ykän mielestä on myös tosi kivaa etsiä "hukkuneita" avaimia maastosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti