sunnuntai 3. marraskuuta 2013

You'd better work bitchParin viikon treenitauon jälkeen taas ohjatut hallitottikset. Alkuun holsku sai taas vähän aikaa päästää höyryjä metsikössä keskenään, sitten halliin. Vire ei ollut mikään maailman kovin, mutta ihan kivaa oli silti. PK-hyppynoutoa tehdessä Ykällä oli kyllä kova into metriselle esteelle, mutta se epäröi silti hyppäämistä. Hyppäsi kyllä kun käskettiin, mutta todella huonolla tekniikalla ja meinasi satuttaa itsensä. Ei otettu takaisinpäinhyppyä, vaan uusittiin hyppynouto matalammalla esteellä. Täten Ykä siirtyy ihan oikeasti tekemään vain tokokorkuisia esteitä, ettei tule mitään haavereita. Jos joskus kisataan haussa, opetellaan vinoesteet ja metriset sitten uudelleen. Siihen saakka tokohommia ja keväämmällä hakua ihan vain treenin ilosta, se on sopivaa puuhaa nuorelle papalle, jonka selkä on vähän pipi.

Ensi viikolla taas fysioon, joskus tämän kuun jälkeen voisi ehkä pikkuhiljaa katsella mahdollisia VOI-kokeita. Tai ehkä ennen sitä pitäisi ostaa esim. tunnarikapuloita, koska niitä Ykä ei ole nähnyt varmaan viime kokeiden jälkeen. Oho.

Joukkio on käynyt mökillä pörräämässä ja Ykä on välillä jopa näyttänyt siltä, että sillä on vahingossa välillä ihan kivaakin Vean kanssa. Ähääs!

1 kommentti:

  1. Haastan teidät koirien Movemberiin! Ohjeet:

    http://poksutus.blogspot.fi/2013/11/movember-haaste-juuri-sinulle.html

    VastaaPoista