sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kenneltreffejä ja pentukuulumisia

Kukaan ei IKINÄ halua nukkua Ykän kanssa päällekkäin! Tämä oli niin mullistavaa, että oli pakko ottaa kuva. Nuo olivat tuossa vielä todella pitkään ihan tyytyväisinä. Tokassa kuvassa Ykä nukkuu niin lähellä Veaa kuin silloin pystyi, viime yönä yllätettiin se ja pentu nukkumassa nokat vastakkain. Ähääs!


Kyllä ehtii paljon tapahtua yhden lomaviikon aikana. Tässä on kierretty sukulaisilla ja vaikka missä, joten penska on ainakin päässyt tutustumaan moneen eri paikkaan ja moneen eri ihmiseen. Lisäksi se pääsi leikkimään Merlin-manskun kanssa, kun oma lauma ei ole oikein vielä hiffannut että kakaran kanssa voisi painia.

Tänään oltiin Ykän kanssa Orimattilassa kenneltreffeillä! Ykä oli omasta sisarkatraastaan ainoa paikalla, Ruutia lukuunottamatta kaikki olivat joko nuorempaa sukupolvea tai sprinkkuja. Yksä käyttäytyi tosi hienosti ja se pääsikin holskun ottamista harkitsevien lällyteltäväksi ja leikitettäväksi. Koira oli tietty mielissään kun sai olla huomion keskipisteenä. Sillä riitti intoa tokoiluun ja muuhun puolivillaiseen temppuiluun, mitä nyt jossain vaiheessa agilitykeinun pauke muistutti Ykää sodasta. Melko nopeasti polsku kuitenkin pääsi ahdistuksestaan yli. Hyppynouto, metskunouto ja tunnarinouto kuosissa, jee! Samoin 4min piilopaikkamakuu oli hieno, riippumatta siitä että vieressä oli HOLSKUJA jotka haettiin pois kahden minuutin kohdalla. Muuten lähinnä näytettiin kaikelle kansalle kaikkea hienoa akrobatiaa, jota ollaan hauskuutuksen vuoksi opeteltu.

Lopuksi Ykä pääsi pihalle juoksemaan ihanan holskutyttö Ruudin kanssa - on se vaan hauskaa nähdä kun holsku tapaa holskun. Ykä vaan koikkelehti ympäriinsä hymy korvissa ja korvat niskassa. Ruuti ei ollut ihan yhtä innoissaan, mutta se ei menoa haitannut.

Vea 10vko, 4,1kg. Jollakulla kasvaa korvat niin nopeasti, etteivät ne enää pysy pystyssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti