lauantai 24. marraskuuta 2012

Yötreenit

Viimeyönä treenit parkkihallissa, yhden liikkeen jälkeen aina tauko. Seuruutuksessa hyvä fiilis! Vielä näyttävämpää ois jos koiralla ois koko ajan korvat pystyssä, mutta nytkin tuntuu oikein kivalta. Ainakin häntä on pystyssä ja heiluu.Ykä on hyvin ohjaajaherkkä, eli jos minä kämmään, ei koirakaan tiedä mitä tehdä. Mutta jos teen oikein, koirakin toimii todella hyvin. Erityisesti saksalaisilla täyskäännöistä ohjaajan pitää olla tarkkana.

Kaukot jalkapallopalkalla parin metrin päästä. Korvat taas takana, mutta yhdellä käskyllä kaikki vaihdot suht puhtaasti. Aluksi aika hitaita vaihtoja, mutta nopeutui kyllä. Kerran meinasi vähän karata hakemaan palkkaa omin päin, mutta pysähtyi itse nytkähdyksen jälkeen ja sai tehdä vielä pari vaihtoa ennen vapautusta. Häntä heiluu vaihdon jälkeen!

Tunnareissa Ykä oli ihan ulalla. Kävi moikkaamassa liikkuria ja muovipussia ja seinää ja kun löysi kapulat, meinasi viedä oikean kapulan liikkurille... Noh, kyllä se sitten siitä, ja kolmannella kerralla meni suoraan kapuloille ja toi oman minulle, niin kuin pitääkin.

Lopuksi vähän pelleilyä, pujottelua ja sen sellaista. Ylpeänä sai Ykä kantaa jalkapallon pois treeni"kentältä"..

Kökkölaatuinen kännykkäkameravideo 

(Katso myös Nikan ja Oman videot!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti